Προκήρυξη της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Χίος, 29.01.2021

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου στην  υπ’ αριθμ.2003-22/1/2021 συνεδρίασή του αποφάσισε να προκηρύξει μία (1) θέση για την Πρόσληψη στελέχους στη Διεύθυνση Έρευνας & Ανάπτυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν τα βιογραφικά τους έως τη Δευτέρα 15  Φεβρουαρίου 2021 στα Γραφεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, στην οδό Κωνσταντίνου Μονομάχου 1 ή να τα αποστείλουν στην ηλεκτρονική Διεύθυνση: iparthenidou@gummastic.gr (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2271021001#204 κα Ε. Παρθενίδου).

Απαραίτητα προσόντα:

- Πανεπιστημιακό πτυχίο σε θεωρητική κατεύθυνση (βιολογία, βιοτεχνολογία κλπ)

- Μεταπτυχιακό στους τομείς της ποιότητας, ασφαλείας, νομοθεσίας τροφίμων ή/και καλλυντικών

- Τουλάχιστον 7 χρόνια εμπειρίας σε εργασιακό περιβάλλον στους παραπάνω τομείς στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό.

- Γνώση για την προετοιμασία και υποβολή φακέλων σε παγκόσμιες νομοθετικές αρχές (Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ασία)

- Άριστη γνώση ξένων γλωσσών: Αγγλικά, Γαλλικά ή/και Γερμανικά (Proficient user)

- Γνώσεις και εμπειρία στη μικροβιολογία και τοξικολογία τροφίμων, ειδικά επί διεθνών πρωτοκόλλων για επιστημονικές μελέτες (π.χ OECD study protocols)

- Σημαντική εργασιακή εμπειρία στα διεθνή πρότυπα HACCPISO 22000, ISO 9001, ISO 16128 και όπου δύναται να υπάρχει πιστοποίηση από εξουσιοδοτημένους φορείς.

-Σημαντική εργασιακή εμπειρία στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής

Η θέση αναφέρεται στη Διεύθυνση Έρευνας & Ανάπτυξης & στη Γενική Διεύθυνση με κύρια αρμοδιότητα τη νομοθεσία τροφίμων, τη διασφάλιση ποιότητας & ασφαλείας  και υποστηρικτικά φαρμακευτικές πωλήσεις & διαχείριση ερευνητικών προγραμμάτων.

Επιλογή: 
Ανακοινώσεις