Ψήφισμα Ε.Ο.Δ. – Βάση Ετοιμότητας Χίου για Αλέξη Τσαρδάκα

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Βάση Ετοιμότητας Χίου, ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΣΑΡΔΑΚΑ.

Σήμερα τη 10η Μαΐου 2022 και ώρα 10:00 στη Βάση Ετοιμότητας Χίου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ε.Ο.Δ. – Βάση Ετοιμότητας Χίου, κατόπιν πρόσκλησης από τον Τμηματάρχη Υγρού Στοιχείου Κου Πασβάντη Ιωάννη, με μοναδικό θέμα συζήτησης την είδηση του θανάτου του Προέδρου της Τσαρδάκα Αλέξιου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε την απερίγραπτη λύπη του για την εκδημία του εν ενεργεία προέδρου. Ο Τσαρδάκας Αλέξιος διετέλεσε επί μακρόν πρόεδρος αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του προσωπικού χρόνου του για την πρόοδο και ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Πρωτοστατώντας πάντα στις δράσεις της ομάδας και μέσα από την εθελοντική του προσπάθεια καταδείκνυε τον αλτρουισμό που τον χαρακτήριζε ως συνειδητοποιημένο πολίτη και την αγάπη του για τον συνάνθρωπο.

Τιμώντας τη μνήμη του, το Δ.Σ. της Ε.Ο.Δ. – Βάση Ετοιμότητας Χίου και εν μέσω έντονα φορτισμένου συγκινησιακά κλήματος, αποφάσισε ομόφωνα:

1) Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία καθώς και μέλη της ομάδας.

2) Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του.

3) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη γενική συνέλευση των μελών του και στο αμέσως επόμενο διοικητικό συμβούλιο σε ένδειξη πένθους.

4) Να παραδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.

5) Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Tύπο και στη σελίδα της εθελοντική ομάδας.

Καθώς δεν υπήρξε άλλο θέμα προς συζήτηση η συνεδρίαση έληξε και το παρόν υπογράφεται ως έχει από το Δ.Σ.

Επιλογή:
Κοινωνικά