Ψήφισμα για θάνατο Γεωργίου Λυκουρίνα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ                               Χίος 30/09/2021

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΧΙΟΥ                                                                Αριθμ. Πρωτ.: 83

Ταχ. Δ/νση: Θεοδώρου 1, Χίος

Τ.Κ.: 82 100

ΨΗΦΙΣΜΑ

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του αγαπητού μας συναδέλφου και φίλου Γεωργίου Λυκουρίνα του Ιωάννη συνήλθε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο  του σωματείου Εξωτερικής Φρούρησης του Καταστήματος Κράτησης Χίου σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13:00.

Ο Γιώργος υπήρξε τα τελευταία χρόνια σωφρονιστικός υπάλληλος του Καταστήματος Κράτησης Χίου, προερχόμενος από τις τάξεις της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας Χίου και προσφάτως είχε αποσπαστεί στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής. Ήταν  άνθρωπος με καλή καρδιά, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, φίλος καλός όσο και συνάδελφος. Τίμησε και τις δύο στολές που υπηρέτησε, του Δημοτικού Αστυνομικού και του Σωφρονιστικού Υπαλλήλου, εργαζόμενος με ήθος και φιλότιμο.

Απεφασίσθει να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία και αντί στεφάνου να δοθεί χρηματικό ποσό στη Κιβωτό του κόσμου εις μνήμη του.

Το παρόν να δημοσιευτεί στον χιώτικο Τύπο και να δοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας

Καντεράκη Ελένη                                                          Κουκή Αργυρώ

Επιλογή:
Κοινωνικά