Ψήφισμα Πανελληνίου Συλλόγου Καθηγητών Ναυτικών Μαθημάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Καθηγητών Ναυτικών Μαθημάτων Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως Πλοιάρχων και Μηχανικών, μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του βραβευμένου αρωγού της ναυτικής εκπαίδευσης και Διευθυντή του Λιβανείου Γυμνασίου Καρδαμύλων,

Ιωάννη Λιγνού,

συνήλθε εκτάκτως σήμερα  Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 21:30 (πράξη, 11 / 19-12-2021) και   εξήρε την προσωπικότητα του εκλιπόντος, το επιστημονικό ήθος και την άριστη επιστημονική κατάρτιση που προσέφερε στην Εμπορική Ναυτιλία συμβάλλοντας στην εκπαίδευση και κατάρτιση αξιόλογων Αξιωματικών του Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού. Παράλληλα επεσήμανε την ακούραστη και αδιάλειπτη προσφορά του, καθώς και την έμπρακτη προσήλωσή του στη διδακτική και κοινωνική του προσφορά λειτουργώντας νυχθημερόν και προσφέροντας δωρεάν μαθήματα στους μαθητές του, πολλοί εκ των οποίων είναι καταξιωμένοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας. Ως παιδαγωγός υπηρέτησε την δημόσια εκπαίδευση με ευγένεια, αγάπη, ήθος και διάθεση για προσφορά, τόσο προς τους μαθητές, όσο και προς τους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς. Με το παρόν ψήφισμα εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Γυμνασιάρχη και ως ελάχιστο δείγμα τιμής προς τον "ΔΑΣΚΑΛΟ", το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του και τους εύχεται δύναμη και κουράγιο.

«Εκείνοι που αγαπάμε ποτέ δεν φεύγουν, περπατούν μαζί μας κάθε μέρα»

Καλό Παράδεισο κύριε Γιάννη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                     Ο Πρόεδρος

Εγγονίδης  Χαράλαμπος                                                                      Καφρίτσας  Σπυρίδων

Επιλογή:
Κοινωνικά