Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου προκηρύσσει μία (1) θέση εργασίας για την πρόσληψη στελέχους στη Διαχείριση Ασφάλειας Τροφίμων.
Απαραίτητα προσόντα:
- Πανεπιστημιακό Πτυχίο σε σχετική θεωρητική κατεύθυνση (π.χ. Χημεία, Τεχνολογία Τροφίμων, Γεωπονία, κ.λπ.).
- Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών σε σχετικό εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό.
- Άριστη γνώση ξένων γλωσσών (Αγγλικά ή/και Γαλλικά ή/και Γερμανικά – Proficient user).
- Γνώσεις και εμπειρία στη μικροβιολογία τροφίμων.
- Σημαντική εμπειρία στα διεθνή πρότυπα HACCP, ISO 22000, ISO 9001, ISO 16128, IFS, BRC, HALAL και δυνατότητα πιστοποίησης από εξουσιοδοτημένους φορείς.
Αρμοδιότητες:
- Εφαρμογή και διαρκής βελτίωση των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.
- Συμμόρφωση με διεθνή πρότυπα και κανονισμούς (HACCP, ISO 22000, ISO 9001, ISO 16128, IFS, BRC, HALAL).
- Διαχείριση ελέγχων και πιστοποιήσεων από εξουσιοδοτημένους φορείς.
- Παρακολούθηση και εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών στη μικροβιολογία τροφίμων.
- Συνεργασία με εσωτερικές ομάδες και εξωτερικούς συνεργάτες για τη διασφάλιση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους έως την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: iparthenidou@gummastic.gr με τίτλο: "Αίτηση για τη θέση Διασφάλισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων".
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: 2271021001 εσωτ. 204, κα Ειρ. Παρθενίδου).
Επιλογή:
Μικρές αγγελίες