Χίος, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου

Ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος του Κινήματος Αλλαγή

Παρ, 09/02/2018 - 20:29
Κίνημα αλλαγής

Με ιδιαίτερη ανταπόκριση των μελών της, πραγματοποιήθηκε σήμερα 9 Φεβρουαρίου η πρώτη συνάντηση της επιτροπής για τον προσυνεδριακό διάλογο του Κινήματος Αλλαγής. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν οι πολιτικές δράσεις, μέχρι την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη συνέδρων η οποία θα γίνει στις αρχές Μαρτίου.

Η προετοιμασία των κειμένων διαλόγου θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου. Ο προσυνεδριακός διάλογος θα διαρκέσει από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου και στις 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές αντιπροσώπων στις 4 Μαρτίου.

Σχετικά Άρθρα

Ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Κ.Μαρδάς στο Militaire
Δευ, 21/01/2019 - 09:18

“Επτά συν δύο” ελληνοτουρκικές κρίσεις. 11 κυβερνήσεις και μία χούντα. Λάθη, πάθη ,ανεπάρκειες και ήττες…Ένας δημοσιογράφος-ερευνητής και συγγραφέας, 5 χρόνια δουλειάς κι ένα βιβλίο 800 σελίδων στο οποίο αποτυπώνονται με λεπτομέρειες όλες οι ελληνοτουρκικές κρίσεις. “ΠΡΟ-ΙΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ”, ο τίτλος που επέλεξε ο συγγραφέας.

Ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κώστας Μαρδάς, στο στούντιο του Militaire.gr μιλά για όσα ερεύνησε με προσοχή. Για όσα διαπίστωσε κυρίως για τα δικά μας λάθη, που έδωσαν στην Τουρκία ευκαιρίες να κινηθεί και δυστυχώς να κερδίζει σε κάθε κρίση , κάτι παραπάνω.

Το να κάνεις λάθη είναι αναπόφευκτο. Το άσχημο είναι να μη μαθαίνεις απ΄ αυτά. Στη περίπτωσή μας φαίνεται ότι ποτέ δεν μαθαίναμε. Ο Κώστας Μαρδάς έχοντας την εμπειρία της έρευνας και τη δυνατότητα της ανάλυσης δεν κρύβει τις ανησυχίες του για τα ελληνοτουρκικά. Δεν αποκλείει να μας επιβληθεί ένα “μνημόνιο στο Αιγαίο”. Ένα γεωπολιτικό μνημόνιο από το οποίο αν “μπούμε”, δεν υπάρχει καμία έξοδος διαφυγής.

Δείτε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Κώστα Μαρδά.

militaire.gr_kindynos_gia_mnimonio_sto_aigaio_o_k.mardas_mila_gia_ta_pro-imia_polemoy