Χίος, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

Θ. Βενιάμης: Kαθαρή εντολή για την επόμενη τριετία

Τετ, 07/03/2018 - 16:05
Θ. Βενιάμης

 

 

Για τρία χρόνια ακόμη θα παραμείνει στη θέση του προέδρου της ΕΕΕ ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, ύστερα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 7 Φεβρουαρίου.

Νέοι αντιπρόεδροι αναδείχθηκαν οι κ. Γιώργος Αγγελόπουλος και Κωνσταντίνος Μαρτίνος, γραμματείς αναλαμβάνουν ο κ. Αντώνης-Θωμάς Λαιμός και η κυρία Μελίνα Τραυλού, ταμίας ο κ. Γιάννης Ξυλάς και αναπληρωτής ταμίας ο κ. Γιώργος Μακρυμίχαλος.

Επίσης, νέα μέλη του προεδρείου θα είναι οι κ. Γιώργος Αγγελάκης, Γιάννης Αγγελικούσης, Χαράλαμπος Βαφειάς, Νίκος Βενιάμης, Γιάννης Δράγνης, Γιάννης Ιωαννίδης, Φραγκίσκος Κανελλάκης, Κωνσταντίνος Καρούσης, Γιάννης Κουμάνταρος, Γιάννης Κούστας, Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος, Παναγιώτης Λασκαρίδης, Στέφανος Λεκανίδης, Γιώργος Λιβανός, Γιάννης Λύρας, Ματθαίος Λως, Μάρκος Νομικός, Γιώργος Οικονόμου, Βασίλης Παπαγιαννόπουλος, Ιωάννα Προκοπίου, Δημήτρης Φαφαλιός, Αγγελική Φράγκου και Μιχάλης Χανδρής.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μελών της Ένωσης που προηγήθηκε, ο κ. Βενιάμης προχώρησε σε εκτενή αναφορά στις ναυτιλιακές εξελίξεις.

Περισσότερα δημοσιεύονται στο περιοδικό ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ που κυκλοφορεί

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 21/09/2018 - 14:38

Σε φθινοπωρινούς ρυθμούς επανέρχεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, καθώς με την λήξη της καλοκαιρινής περιόδου, τα καταστήματα θα ανοίγουν μόνο δυο απογεύματα, την Τρίτη και την Παρασκευή.

«Στις 15 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε η λειτουργία του τρίτου απογεύματος της Πέμπτης, όπου ίσχυε για την καλοκαιρινή περίοδο» ανέφερε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χίου Βικτωρία Αμπαζή, συμπληρώνοντας  ότι μέχρι τέλος Οκτωβρίου τα καταστήματα θα ανοίγουν το απόγευμα στις 6.

Πάντως ο τζίρος δεν φαίνεται να είναι ικανοποιητικός την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς όπως λέει η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, η αγορά δούλεψε πολύ μόνο το 1ο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

dyo_apogeymata_anoikti_i_agora