Χίος, Τρίτη 14 Αυγούστου

Σε επίσχεση εργασίας οι συμβασιούχοι στην Υπηρεσία Ασύλου

Το πρωί συμμετείχαν σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής
Πέμ, 08/03/2018 - 15:58

Μετά την επίσχεση εργασίας που πραγματοποιούν από την περασμένη Δευτέρα οι 110 στους 200 συμβασιούχους της Υπηρεσίας Ασύλου, προχώρησαν σήμερα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σε ανακοίνωσή τους ζητούν ομαλοποίηση της μισθοδοσίας τους, εξηγώντας ότι παραμένουν απλήρωτοι για 3 μήνες χωρίς καμία απάντηση από τους αρμόδιους στα αιτήματά τους. Όπως ανέφερε στον Αθήνα 9.84 η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου, Ειρήνη Ζάνη, η επίσχεση εργασίας έχει επιτυχία. «Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια στοιχεία από όλη την Ελλάδα που μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Το γραφείο της Σάμου δεν λειτουργεί από την περασμένη Δευτέρα, τέσσερις-πέντε εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση στην Κόρινθο, όπως και το 60% των συμβασιούχων εργαζομένων στη Χίο και στη Ρόδο».

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/08/2018 - 06:39
Επίσκεψη στο Πυροσβεστικό ελικόπτερο

Επίσκεψη ενημέρωσης πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς, στο Πυροσβεστικό ελικόπτερο, που εδρεύει στο Φυλάκιο της Αγίας Ελένης του Καρφά, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιάννη Βουράκη και τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου Γιώργη Ζώα. Ο Δήμαρχος και οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν από το πλήρωμα του ελικοπτέρου για την ετοιμότητα, την λειτουργία και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του.

Το πλήρωμα χάρηκε ιδιαίτερα από την επίσκεψη του ΔημάρχουΠλήρης ενημέρωση του Μ. Βουρνού για την λειτουργία του ελικοπτέρουΤο πιλοτήριοΕνδιαφέρον και την εσωτερική λειτουργία του ελικοπτέρου