Ανανεώθηκε η εφαρμογή "Αλήθεια app"

ΑΠΟ ΤΗΝ TRUTH WEB MEDIA - ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟ GOOGLE PLAY
Σάβ, 13/09/2014 - 12:13

Η TRUTH WEB MEDIA ολοκλήρωσε το νέο update της εφαρμογής του ειδησεογραφικού ιστότοπου alithia.gr, για λειτουργικά συστήματα Android και είναι διαθέσιμη  δωρεάν στην αγορά του Google Play.

Η δυνατότητα να ακούσετε απ’ ευθείας το “Ράδιο Αλήθεια”, να επιλέγετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που αναρτάται μία είδηση, η πιο γρήγορη φόρτωση των ειδήσεων και η αυτόματη ενημέρωση της εφαρμογής, είναι μερικές από τις αλλαγές που θα παρατηρήσετε κατά την πλοήγησή σας σ’ αυτή.

Όλα τα τελευταία νέα από τη Χίο απευθείας στο κινητό σας ακόμα πιο γρήγορα και λειτουργικά μέσα από την αγαπημένη σας εφαρμογή! Η εφαρμογή «Αλήθεια» αποτελεί το απόλυτο εργαλείο ενημέρωσης για τους Χιώτες όπου γης. Μέσα από την εφαρμογή έχετε πρόσβαση σε πολιτικά άρθρα, οικονομικά, πολιτιστικά, κοινωνικά, αθλητικά, τεχνολογικά, άρθρα επώνυμων απόψεων, παιδείας, καθώς και της χιώτικης ομογένειας, έχοντας τη δυνατότητα να τα κοινοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, εκτός από τα σχετικά βίντεο ή τις φωτογραφίες που συνοδεύουν την κάθε είδηση υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ακούτε ζωντανά το πρόγραμμα του “Ράδιο Αλήθεια” όπου κι αν βρίσκεστε 24 ώρες το 24ωρο.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει ένα ζωτικό μέρος της ζωής όλων μας. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή τους χωρίς ένα κινητό τηλέφωνο. Τα χρησιμοποιούμε για κουβέντα, συνδεσιμότητα, παιχνίδια, πρόσβαση στο διαδίκτυο και διάφορες εφαρμογές. Οι άνθρωποι αγοράζουν τα έξυπνα τηλέφωνα, ώστε να μπορούν να έχουν τα πάντα στην παλάμη του χεριού τους. Οι mobile εφαρμογές επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν, πωλούν, πληροφορούν και επικοινωνούν χωρίς καμία διακοπή, όπου κι αν βρίσκονται οι πελάτες και συνεργάτες τους.

Η TRUTH WEB MEDIA, με ιθύνοντα νου τον μηχανικό υπολογιστών Θανάση Φρυδά, το νεαρό προγραμματιστή Μανώλη Πιτυανό και την ομάδα τους, μπήκαν δυναμικά και στις εφαρμογές Android, προσπαθώντας να καλύψουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας σε ο,τιδήποτε αφορά τις νέες τεχνολογίες που μας περιβάλλουν και ετοιμάζονται εξίσου δυναμικά να μπουν στις εφαρμογές για λειτουργικά συστήματα iOS μέσω του App Store. Μείνετε... συντονισμένοι.

Σχετικά Άρθρα