Χίος, Τρίτη 20 Νοεμβρίου

Ειδικό εποχικό βοήθημα στους σερβιτόρους

Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις μέχρι τις 30 Νοεμβρίου
Πέμ, 11/10/2018 - 14:29

Το Σωματείο Σερβιτόρων Χίου ενημερώνει τα Μέλη του ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων του ειδικού εποχικού βοηθήματος, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2018.

Όσοι σερβιτόροι/σερβιτόρες επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω ενημέρωση για τις διαδικασίες υποβολής της αίτησης μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Σωματείου Σερβιτόρων Χίου στο Εργατικό Κέντρο Χίου κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 6-7 το απόγευμα, είτε να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του Σωματείου (6946320803 Κώστα Λίνα).

Τρί, 20/11/2018 - 18:15

Στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», της πιο σημαντικής έκθεσης που οργανώνεται στην Ελλάδα σχετικά με το αυτοκίνητο, η Anytime της INTERAMERICAN πρωτοτύπησε για μια ακόμα φορά, διοργανώνοντας με τη συνεργασία του ΣΠΟΡ FM 94,6 ένα δίωρο  live show, με θεματική εστίαση στην ασφαλή οδήγηση και με δώρα για τους επισκέπτες της έκθεσης που συμμετείχαν στον επιτόπου διαγωνισμό γνώσεων οδικής ασφάλειας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, από τη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 94,6 μεταδίδονταν tips για την ασφαλή οδήγηση από την Anytime και με την υπογραφή του δημοσιογράφου αυτοκινήτου Άρη Γαλανόπουλου, ενώ μία μέρα πριν ολοκληρωθεί η «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», δημιουργήθηκε ένα ραδιοφωνικό στούντιο στην είσοδό της.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπομπής, η Anytime και το δίδυμο των Σταύρου Χονδροθύμιου και Αλέξανδρου Τσουβέλα παρουσίασαν στο κοινό όλα όσα αφορούν στην ασφάλιση του αυτοκινήτου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη νέα δυνατότητα ασφάλισης που προσφέρει η Anytime στους πελάτες της, ανάλογα με τις μέρες που επιθυμούν να ασφαλιστούν και το ποσόν που θέλουν να διαθέσουν για την ασφάλιση.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ραδιοφωνικού show, οι δύο παραγωγοί έξω από το στούντιο έστησαν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι γνώσεων ασφαλούς οδήγησης με τη συμμετοχή επισκεπτών της έκθεσης. Πέντε επισκέπτες, που απάντησαν σωστά στις ερωτήσεις, κέρδισαν από ένα ετήσιο «value plus» συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου από την Anytime. Με αυτό τον τρόπο, η Anytime υπογράμμισε για μια ακόμη φορά πως η οδική ασφάλεια είναι δικαίωμα όλων, οδηγών και πεζών και αξίζει να επιβραβεύεται η γνώση και η εφαρμογή κανόνων ασφαλούς οδήγησης.