Το κατάστημα ΒΙΔΑΛΗΣ Χίος - Αγ. Μηνά επιστρέφει στην κανονικότητα

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ SUPER MARKETS ΣΥΝΚΑ
Παρ, 18/12/2020 - 13:06
Tο κατάστημα ΒΙΔΑΛΗΣ Χίος - Αγ. Μηνά επιστρέφει στην κανονικότητα

Με ανακοίνωση του ομίλου στον οποίο ανήκουν τα σούπερ μάρκετς ΒΙΒΑΛΗ στη Χίο, γίνεται γνωστό ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενους της επιχείρησης αντιμετωπίστηκε επιτυχώς και τα καταστήματα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητά τους. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στα Super Market του ομίλου ΣΥΝΚΑ πάνω από όλα βάζουμε την ασφάλεια και την προστασία πελατών και εργαζομένων. Γι’ αυτό, οφείλουμε να ενημερώσουμε με υπευθυνότητα και απόλυτη διαφάνεια για όλες τις διαδικασίες αντιμετώπισης των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στο κατάστημα της Λεωφόρου Αγίου Μηνά στη Χίο.

 

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, υλοποιούμε τακτικό ειδικό πρόγραμμα συνεχών απολυμάνσεων από εξειδικευμένο συνεργείο, σε όλους τους χώρους του καταστήματος.

 

Επιπλέον, όλοι οι εργαζόμενοι στο κατάστημα υποβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα σε μοριακό τεστ Covid-19 και είναι επιβεβαιωμένα ασφαλείς. Τα θετικά κρούσματα έχουν ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και έχουν τύχει της απαραίτητης υποστήριξης και προσοχής εκ μέρους μας.

 

Το επίπεδο ετοιμότητάς μας για την αντιμετώπιση ανάλογων περιπτώσεων βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ τα πρότυπα υγιεινής και τα μέτρα ασφάλειας τηρούνται αυστηρά σε όλα τα καταστήματά μας, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρχών».

Σχετικά Άρθρα