Πάνω από 450 πρατήρια στο δίκτυο της REVOIL

Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 05/01/2017 - 18:52

Η Εταιρεία Εμπορίας Πετρελαιοειδών REVOIL, συνεχίζοντας σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία, γνωστοποιεί ότι το τελευταίο τετράμηνο του 2016 εντάχθηκαν 15 νέα πρατήρια υγρών καυσίμων στο δίκτυό της που πλέον ξεπερνά τα 540 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, ενώ το μερίδιο αγοράς της αυξήθηκε στο 10,16% (Νοέμβριος 2016).

Όλα τα πρατήρια της REVOIL εμφανίζονται στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.revoil.gr.

Παράλληλα, η REVOIL στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης των παρεχόμενων από το δίκτυό της υπηρεσιών, ολοκλήρωσε το τελευταίο δίμηνο του 2016 σειρά εκπαιδευτικών ημερίδων για τους συνεργάτες πρατηριούχους στις πόλεις Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα, Σπάρτη, Χίο, Χαλκίδα και Αθήνα,

με εισηγητές τους κ.κ. :               Ι. Θεοτοκά ( Εμπορικός Διευθυντής REVOIL )

Κ. Παπαχατζή ( Σύμβουλος Επιχειρήσεων )

Ν. Περάματζη ( Πρώην Ανώτερο Στέλεχος Πετρελαϊκών Εταιρειών )

Θέμα των εκπαιδευτικών ημερίδων ήταν:

«Ανταγωνιστικότητα του πρατηρίου: Κλειδί επιτυχίας η εξυπηρέτηση του καταναλωτή»,

όπου παρουσιάστηκαν προτάσεις για την μείωση του λειτουργικού κόστους και αύξηση του τζίρου μέσω της παροχής πλήρους γκάμας σύγχρονων υπηρεσιών (πλύσιμο, λίπανση, εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής κ.α), καθώς επίσης και στην άριστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Παράλληλα με την ποικιλία των προσφερόμενων υπηρεσιών στα πρατήρια της REVOIL, όλα τα καύσιμα είναι εμπλουτισμένα, τελευταίας γενιάς και προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία στον κινητήρα, χαμηλότερο κόστος συντήρησης, καλύτερη απόδοση και περισσότερα χιλιόμετρα. Παράλληλα, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο συνεργάζεται με τη REVOIL και κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε όλα της τα πρατήρια, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας και ποσότητας των καυσίμων. Και όλα αυτά σε προσιτή τιμή! Γιατί στη REVOIL κερδίζετε περισσότερα με...λιγότερα.

 

Σχετικά Άρθρα