Έφυγε ο Θεόδωρος Καλαμωτουσάκης

Κυρ, 11/04/2021 - 10:53

Πλήρης ημερών απεδήμησεν εις Κύριον ο Θεόδωρος Καλαμωτουσάκης την Κυριακή 28ην Μαρτίου. Η κηδεία του έγινε εις την κοινότητα της Αγίας Μαρκέλλης στο Γουάντα της Νέας Υόρκης την 2αν Απριλίου ημέραν Παρασκευή.

Ο Εκλιπών ήταν αξιόλογο στέλεχος του Παγχιακού Κοραή Νέας Υόρκης, τον οποίον υπηρέτησε περισσότερο από 60 χρόνια ως απλό μέλος, ως σύμβουλος και Πρόεδρος και ετιμήθη από την οργάνωση με την τιμητική διάκριση του επιτίμου Προέδρου.

Ο Μεταστάς ήταν ένας από τα 20 γυμνασιόπαιδα που έφερε ο Παγχιακός και εσπούδασαν στην Αμερική. Ανεδείχθη σε Καθηγητή Πανεπιστημίου και ετύγχανε της εκτίμησης των συναδέλφων του και των συμπατριωτών του στην Αμερική και την γενέτειρα.

Δυστυχώς λόγω της επιδημίας ο θανατός του μας εκοινοποιήθη σήμερα και η κηδεία του όπως πληροφορηθήκαμε έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Συμβουλίου του Παγχιακού Συλλόγου Νέας Υόρκης ο “ΚΟΡΑΗΣ” με ιδιαίτερη θλίψη, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την σύζυγο του Αγγελική, τους συγγενείς και γενικά όλους τους οικείους του.

Καλή Ανάσταση αγαπημένε μας φίλε και συνεργάτη Θεόδωρε, ας είναι αιωνία η μνήμη σου και ανάλαφρο το χώμα που σε σκεπάζει.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει δωρεάν εις μνήμη του σε ίδρυμα επιλογής της οικογενείας του.

 

 
Δια τον Παγχιακό Κοραή Νέας Υόρκης:

• Στέλιος Τάτσης
• Γενικός Γραμματέας

 
Σας πληροφορώ επίσης ότι η σύζυγος του Αγγελική μένει στο σπίτι τους, αλλά πάσχει δυστυχώς από την φοβεράν ασθένεια Αλτσχάιμερ και δεν είναι εις θέση να επικοινωνήσει με κανέναν.

Προσωπική μου γνώμη είναι να γίνει δωρεά 500 δολλαρίων στην Αγία Μαρκέλλα που ήταν η ενορία του.

 

 
Ζωή σε όλους εμάς.

 

 

Σχετικά Άρθρα