Χίος, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων

Δευ, 02/07/2018 - 17:38
Από την εκδήλωση

Η Ετήσια Χοροεσπερίδα της Λέσχης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, στο Glyfada Golf Gardens με αθρόα συμμετοχή από αγάπη για την Λέσχη μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της Λέσχης καπτ. Γεώργιο Τσουρή. Την μουσική επιμέλεια είχαν οι Αφοί Γιώργος & Σταύρος Μυλωναδάκης με την οχταμελή τους ορχήστρα και η απαστράπτουσα Γιάννα Φαφαλιού.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων ευχαριστεί τα μέλη τους επίτιμους καλεσμένους, τους φίλους, τους χορηγούς, υποστηρικτές και όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση αυτή.

 

Τετ, 14/11/2018 - 20:05

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 6μμ, στο "Σπίτι του Καρδαμυλίτη", Σκουζέ 1, Πειραιάς, 3ος όροφος, θα διεξαχθεί η ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Τοπικού Προεδρείου του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλων για τα μέλη της Αττικής.

Στην Γενική Συνέλευση θα γίνει οικονομικός , διοικητικός απολογισμός και αρχαιρεσίες για νέο Τοπικό Προεδρείο,καθώς και αποτίμηση των μέχρι τώρα δράσεων και εκδηλώσεων. Παράλληλα συζήτηση και προτάσεις για νέες δράσεις κι εκδηλώσεις.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή του Νέου Τοπικού Προεδρείου Αττικής, μπορεί να υποβληθούν ακόμα και την ώρα της Γενικής Συνέλευσης (Σάββατο !1η Δεκεμβρίου 2018 στις 6.00μμ)

Είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των μελών του ΦΟΚ που κατοικούν στην Αττική! Καθώς και η πρόσκληση σε συντοπίτες, φίλους και γνωστούς που ενδιαφέρονται κι έχουν διάθεση να συμβάλλουν στις δραστηριότητες του ΦΟΚ και οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν αν το επιθυμούν εκεί και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες και τις διαδικασίες του συλλόγου!

Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την ώρα έναρξης, η συνέλευση θα επαναληφθεί, βάση του καταστατικού, μία ώρα μετά στον ίδιο χώρο.