Χίος, Κυριακή 17 Νοεμβρίου

Οι θεραπευτική... μαστίχα στα "σαλόνια" της Νέας Υόρκης

Ημερίδα στις 6 Ιούνη από τη Χιακή Ομοσπονδία Αμερικής, την Ελληνοαμερικανική Ιατρική Κοινότητα Νέας Υόρκης και το Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο
Τρί, 04/06/2019 - 11:18

Σε συνεργασία με την Χιακή Ομοσπονδία Αμερικής, την Ελληνοαμερικανική Ιατρική Κοινότητα Νέας Υόρκης και το Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη ημερίδα με θέμα "Παρουσίαση των Θεραπευτικών Ιδιοτήτων της Μαστίχας".

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΕΜΧ, Γιώργος Τούμπος, "την ερχόμενη Πέμπτη 6 Ιουνίου φέρνουμε την Μαστίχα στο επίκεντρο των Ηνωμένων Πολιτειών".

Τις παρουσιάσεις θα επιμεληθούν εξέχοντες Ελληνοαμερικανοί επιστήμονες καθώς και στελέχη της ΕΜΧ.
"Με την εκδήλωση αυτή μας δίνεται μια τεράστια ευκαιρία μέσω της ομογένειας και επιφανών επιστημόνων της να κάνουμε ακόμα περισσότερο γνωστή την μαστίχα και την Χίο στις ΗΠΑ", αναφέρει ο Γ. Τούμπος.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 12/11/2019 - 14:19

Την 107η επέτειο της Απελευθέρωσης της Χίου γιόρτασαν την Κυριακή τα μέλη της Χιακής Ομοσπονδίας και ο Παγχιακός Σύλλογος «Κοραής».

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στο Ναό Τιμίου Σταυρού στο Γουάιτστοουν της Νέας Υόρκης. Μετά το πέρας της Λειτουργίας ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση, με τίτλο «Η απελευθέρωση των νησιών του Αιγαίου και η Μεγάλη Ιδέα».

Την παρουσίαση έκανε ο Δρ. Χρήστος Ιωαννίδης, διευθυντής του Κέντρου Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Κολεγίου του Κουίνς.

Αναδημοσίευση κειμένου και φωτογραφιών από  «Εθνικός Κήρυξ»