Χίος, Τρίτη 12 Νοεμβρίου

8 ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ

Παρ, 02/08/2019 - 10:52

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τις ειδικότητες των Δημοσιων ΙΕΚ που θα λειτουργήσουν για το σχολικό έτος 2019-2020.  Για το Δ.ΙΕΚ Χίου εγκρίθηκαν οι παρακάτω ειδικότητες:

1. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας 2. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων 3. Βοηθός Φαρμακείου 4. Δημοσιογραφίας, Συντακτών και ρεπόρτερ 5. Τεχνικός Μελισσοκομίας 6. Βοηθός Νοσηλευτικής - Μαιευτικής 7. Τέχνη Φωτογραφίας 8. Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών περιηγήσεων 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 10/11/2019 - 23:54

Η δημοσιοποίηση του προβλήματος των Οινουσσών, που όπως καταγγέλθηκε από την ΕΛΜΕ και τον Δήμαρχο του νησιού, τρείς μήνες από την έναρξη των μαθημάτων βρίσκονταν με κανέναν Καθηγητή ξένης γλώσσας, ενεργοποίησε το υπουργείο Παιδείας, που έστειλε τώρα για παροχή διδασκαλίας στο νησί δύο αντί ενός καθηγητές Αγγλικών και τέσσερις αντί για έναν καθηγητές Γαλλικών!

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι να διατεθούν αλλού οι… υπεράριθμοι Καθηγητές.

Η φωτογραφία από άρθρο του Γιάννη Τζούμα, την περασμένη Τρίτη στην ΑΛΗΘΕΙΑ, που προέτρεπε τον… Ερντογάν να στείλει στις Οινούσσες καθηγητές… Τουρκικών αφού η ελληνική πολιτεία αδυνατούσε να διορίσει Καθηγητές ξένων γλωσσών στο Γυμνάσιο Οινουσσών.

Ε, μετά την δημοσιότητα του θέματος και σε Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης το υπουργείο παρα… έλυσε το πρόβλημα.