Χίος, Κυριακή 9 Αυγούστου

Αλλαγές για τη βελτίωση της καθημερινότητας στα σχολεία

Κυρ, 01/12/2019 - 07:10

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης έχει υποσχεθεί προεκλογικά την επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας των πολιτών της Χίου. Στο πλαίσιο αυτό κινούμενος ο Πρόεδρος και η επιτροπή της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής (ΕΣΕΔΕ) του Δήμου Χίου προχωρά στην βελτίωση των υποδομών των σχολικών χώρων με γνώμονα την υγιεινή, ασφάλεια και την εξοικονόμηση πόρων.

Στο παραπάνω πλαίσιο ο Κωνσταντίνος- Βίκτωρ Χατζησταμάτης ως Πρόεδρος της ΕΣΕΔΕ, ανακοινώνει την υλοποίηση του έργου αντικατάστασης εξωτερικής πόρτας στο σχολικό συγκρότημα του 1ου, Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) και Εργαστηριακού Κέντρου (ΕΚ) Χίου.

Το συγκεκριμένο έργο αναβαθμίζει το χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη Χίο αφού συνεισφέρει στην ασφάλεια του συγκεκριμένου σχολικού χώρου, που καλύπτει τις ανάγκες τριών σχολικών μονάδων και εξυπηρετεί εργαστηριακά επιπροσθέτως και το δημόσιο Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της Χίου.

Το συγκεκριμένο αίτημα υπέβαλαν εγγράφως οι σχολικές μονάδες δια μέσου του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Χίου κου Κωνσταντίνου Βούκουνα. Το προαναφερθέν έργο εγκρίθηκε επί προεδρίας ΕΣΕΔΕ του Κωνσταντίνου Καρατζά και επιβλέπει από πλευράς σχολείου ο Υποδιευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Κωνσταντίνος Γαϊλας.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 07/08/2020 - 15:19

Όπως γνωστοποιεί ο Δήμος Οινουσσών η Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων Οινουσσών έχει δημοσιεύσει πρόσκληση για πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά ως ακολούθως:

4 Πλοίαρχοι με δίπλωμα Α’ Τάξεως

1 Μαθηματικός

1 Πληροφορικής

1 Νομικός

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Σχολή στα τηλ.: 22710-55209/_55213  ή και να διαβάσουν ολόκληρη την προκήρυξη στο διαδίκτυο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ:ΨΡ6Κ4653ΠΩ-8Υ2.

Προκήρυξη για προσωπικό εξέδωσε και η ΑΕΝ Μηχανικών Χιου, η οποια επισυνάπτεται σε μορφή pdf.