Διαδικτυακή Τελετή Καθομολόγησης του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Τετ, 27/01/2021 - 14:38

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021η Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων και Απονομής Πτυχίων και Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Βραβείων Αριστείας του Τμήματος  Ναυτιλίας  και  Επιχειρηματικών Υπηρεσιών για το ακαδημαικό έτος 2019 - 2020.

Αν και η τελετή πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, ήταν έκδηλα τα συναισθήματα συγκίνησης και ικανοποίησης αποφοίτων, γονέων, καθηγητών και χορηγών υποτροφιών και βραβείων Αριστείας των Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Αντιπρύτανισσα Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγήτρια κα Ελένη Θεοδωροπούλου και ο Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Καθηγητής κ. Χαράλαμπος Σκιάνης εκ μέρους της Πρυτανικής Αρχής, καθώς και η Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης Καθηγήτρια κα Μαρία Λεκάκου.

Σύντομες ομιλίες απηύθυναν η Διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο” Καθηγήτρια κα Αμαλία Πολυδωροπούλου, ο Διευθυντής του νέου Αγγλόφωνου ΠΜΣ “MBA in Shipping” Καθηγητής κ. Σεραφείμ Κάπρος και η Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγήτρια κα Μαρία Λάμπρου.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα