Εχουν... ξεχάσει να δώσουν τρία εξάμηνα το επίδομα σίτισης στους σπουδαστές των Ακαδημιών Ε.Ν.

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 04/01/2023 - 21:24

Τρία εξάμηνα έχουν... ξεχάσει από το ΥΕΝ να χορηγήσουν το επίδομα σίτισης στους σπουδαστές των Ακαδημιών Ε.Ν. Χίου και Οινουσσών.

Το επισημαίνει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αξιωματικών Ε.Ν. με επιστολή του στον υπουργό Μετανάστευσης και Βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη και τον Βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη, σημειώνοντας:

Πρός: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Κοιν: Νότης Μηταράκης Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής,

Ανδρέας Μιχαηλίδης Βουλευτής Χίου,

ΜΜΕ

Θέμα: « Εξόφληση σπουδαστών επιδόματος σίτησης»

 

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Ο Παγχιακός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΣΑΕΝ), εδώ και χρόνια λειτουργεί σαν εκπρόσωπος των σπουδαστών και των σπουδαστριών των ακαδημιών των Οινουσσών και της Χίου, έχοντας ως κύριο μέλημα την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους στις ακαδημίες.

Συγκεκριμένα, στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες αναμένουν να τους δοθεί το επίδομα σίτισης που δικαιούνται , ένα ποσό το οποίο θα κάλυπτε πολλές απο τις οικονομικές ανάγκες τους, την περίοδο που δεν εκτελούν τα εκπαιδευτικά τους ταξίδια.

Όπως Παρακαλείσθε να δοθεί άμεσα η λύση της εξόφλησης τους, έστω και ένα ποσό αντί όλων, καθώς έχει να δοθεί για τουλάχιστον 3 ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την αρωγή σας.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Πλοίαρχος Α’ Ε.Ν καπτεν Αργύρης Χατζελενης, και το Δ.Σ του συλλόγου ΠΕΣΑΕΝ.

 

 

 

tria_6mina_tora_xehasan_to_epidoma_sitisis_spoydaston_aen

Σχετικά Άρθρα