Χίος, Τρίτη 11 Αυγούστου

Κατεβαίνουν την Παρασκευή οι Καρδαμυλίτες

Πέμ, 19/09/2019 - 06:00

Δεν κλείνουν τα Σχολεία και δίνουν πολιτική βαρύτητα στις κινητοποιήσεις τους αφού στρέφονται ευθέως κατά της Κυβέρνησης.

Έτσι οι κάτοικοι των Καρδαμύλων στην χθεσινή τους Συνέλευση αποφάσισαν την Παρασκευή στις 10.00 π.μ. να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το γραφείο του Νότη Μηταράκη, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία στην Απλωταριά και γύρω από τον Δημοτικό κήπο, με αίτημα την συνέχιση λειτουργίας του Οικονομικού τομέα του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 10/08/2020 - 15:07

Τα συγκεκριμένα ολιγομελή τμήματα που πρέπει να εγκριθούν για την Χίο, για το σχολικό έτος 2020-2021, επισημαίνει με ανακοίνωση της στο υπουργείο Παιδείας η ΔΑΚΕ Καθηγητών Χίου.

Σύμφωνα με το μέλος της Κώστα Καρατζά, αυτό που οι εκπαιδευτικοί ζητούν από το υπουργείο είναι να υπάρχει έγκαιρα η έγκριση  των τμημάτων έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να κανουν τον προγραμματισμό τους πριν την έναρξη τη νέας σχολικής χρονιάς ενώ αναφορικά με τον αριθμό μαθητών που πρέπει να εχει ένα τμήμα για να εγκριθεί ο κ Καρατζάς τόνισε ότι είναι εφικτή η έγκριση του από την στιγμή που είναι μοναδικό στο νησί.

Παράλληλα το μέλος της ΔΑΚΕ ξεκαθάρισε ότι ακόμη και η μη λειτουργία ενός ολιγομελούς τμήματος δεν συνεπάγεται και ταυτόχρονη κατάργηση του καθώς όπως ανέφερε μπορεί την επόμενη  χρονιά να υπάρξει ενδιαφέρον.

«Εμείς τρέχουμε να προλάβουμε καταστάσεις έτσι ώστε να μπορούν οι μαθητές να  προγραμματίσουν τις επιλογές τους» τόνισε ο Κώστας Καρατζάς.

tin_egkrisi_ton_oligomelon_tmimaton_zita_i_dake_kathigiton_hioy