Χίος, Τρίτη 13 Νοεμβρίου

«Το μεγάλο μας τσίρκο» το βράδυ της Πέμπτης στην Δασκαλόπετρα

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ
Τρί, 10/07/2018 - 15:11

Με την θεατρική  παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη συμμετέχει το ΕΠΑΛ του Βροντάδου στις εκδηλώσεις για τα 100 Χρόνια ένωσης του Βροντάδου.

«Είναι ένα δύσκολο έργο , τα παιδιά προσπάθησαν  και δούλεψαν πολύ» ανέφερε ο Νίκος Νύκτας , ένας εκ των υπεύθυνων καθηγητών του ΕΠΑΛ Βροντάδου, προσκαλώντας τον κόσμο να παρακολουθήσει την εκδήλωση την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στην Δασκαλόπετρα με ελεύθερη είσοδο.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 10/11/2018 - 09:57

Πως είναι να παρουσιάζει κανείς ένα ας το πούμε… "Φροντιστήριο Αγγλικών" και να τον υποδέχονται οι μαθητές, από την αρχή μέχρι το τέλος, μιλώντας στα αγγλικά;

Ε, στο τέλος δίνει το μικρόφωνο σε ένα παιδί και κάνει το ρεπορτάζ και εκείνος κάθεται σε μια… κούνια.

 Όλα αυτά συμβαίνουν το Σάββατο στις 8.00 μ.μ. και στις 12.00 τα μεσάνυχτα στην "Αλήθεια ΤV" και στην εκπομπή του Γιάννη Τζούμα , "Ο καθένας τη δουλειά του", όπου παρουσιάζεται ο χώρος εκπαίδευσης των παιδιών στο "I love English" της Βίκυς Σγουρέλλη, χώρος ο οποίος αδυνατείς να πείς φροντιστήριο, αφού πρόκειται για ένα χώρο διαφοροποιημένης εκμάθησης, όπου τα παιδιά παίζουν και στην κυριολεξία μαθαίνουν αγγλικά λες και είναι η μητρική τους γλώσσα.

Εκτός των άλλων πάντως, πρώτη φορά είδαμε χώρο εκπαίδευσης, που μόλις τελειώνει η ώρα μαθήματος τα παιδιά δεν φεύγουν… τρέχοντας.

Αν θεωρούνται τα παραπάνω υπερβολικά ε, δείτε την εκπομπή.

o_kathenas_ti_doyleia_toy_xenagisi_sto_frontistirio_i_love_english_101118