Χίος, Πέμπτη 18 Ιουλίου

Μέχρι τις 17 Ιουλίου η παράταση υποβολής μηχανογραφικού

Παρ, 12/07/2019 - 14:09

Δύο ημέρες παράταση θα πάρει,  η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων, που ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου, η παράταση θα δοθεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Ιουλίου, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
Πέμ, 18/07/2019 - 15:19

Επίτιμη διδάκτορ του Τμήματος οικονομίας και διοίκησης τουρισμού αναγόρευσε το πανεπιστήμιο Αιγαίου την κυρία Αΐσα Μοχάμεντ Σαΐντ Φαντίλα Αλχαμελι,( Μόνιμη Αντιπρόσωπο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας, πρώτη γυναίκα πιλότο στα Αραβικά Εμιράτα και υποψήφια για την Προεδρία του Συμβουλίου του ICAO, αναγνωρίζοντας το εξαιρετικό έργο της στο διεθνή αεροπορικό χώρο και στις επιπτώσεις που μπορεί αυτό να έχει στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη.

Η πρύτανης του Πανεπιστήμιου Αιγαίου Χρυσή Βιτσιλάκη αναφέρθηκε στην προσωπικότητα της κ.Αϊσα Αλχαμελί, τονίζοντας ότι έδειξε από νωρίς τη σχέση της με ένα από τους  δυναμικότερους τομείς του τουρισμού που είναι οι αερομεταφορές, ενώ είναι η πρώτη γυναίκα πιλότος στα Αραβικά Εμιράτα.

Στην κ.Αϊσα Αλχμελί αναφέρθηκε εκτενώς ο Ανδρέας Παπαθεωδόρου, αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος, τονίζοντας ότι εγινε πιλότος σε ηλικία μόλις 16 ετών, ενώ ευχήθηκε να έχουν μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία.