Χίος, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Οι Χιώτες στις Βρυξέλλες!!!

Πέμ, 08/03/2018 - 09:39

 

«Ευχάριστη έκπληξη» χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, με ανάρτηση του, την συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με μαθητές του Λυκείου Βολισσού.

Η πιο ευχάριστη έκπληξη στις Βρυξέλλες: να επιστρέφεις το βράδυ στο ξενοδοχείο και να συναντάς το Λύκειο της Βολισσού το οποίο επισκέπτεται το Ευρωκοινοβούλιο!!, αναφέρει ο Μανώλης Βουρνούς.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 23/09/2018 - 07:41

Ο  Σύνδεσμος των Απανταχού Καρδαμυλίων, προς ενίσχυση του τμήματος θεωρητικής κατεύθυνσης του Λιβανείου Γενικού Λυκείου Καρδαμύλων , προσφέρει τρία οικονομικά βοηθήματα ποσού 1.200 ευρώ ετησίως ,από το σχολικό έτος 2018-2019 μέχρι την αποφοίτηση , για  μαθητές με τόπο μόνιμης κατοικίας εκτός της περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων , που θα φοιτήσουν στην θεωρητική κατεύθυνση του Γενικού Λυκείου Καρδαμύλων .

Τα βοηθήματα προσφέρει η χορηγός μας  κα  Αγγελική Φράγκου στη μνήμη της μητέρας της Στέλλας Ν. Φράγκου, διακεκριμένης φιλολόγου και καθηγήτριας στο Λιβάνειο Γυμνάσιο Καρδαμύλων.

Τα βοηθήματα θα δίδονται κατόπιν εγκρίσεως του σχετικού αιτήματος των υποψηφίων από το ΔΣ του Συνδέσμου, ύστερα από έλεγχο του φακέλου του κάθε υποψήφιου . Θα συνεκτιμάται από το ΔΣ του Συνδέσμου ο μέσος όρος προαγωγής από την προηγούμενη τάξη και η οικονομική κατάσταση των υποψηφίων.

Πληροφορίες : κος Ευάγγελος Ναλπάντης τηλ.2104171724, κιν.6934225035

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΙΩΝ