Χίος, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

Στις ΕΠΑ.Λξεις του πολιτισμού οι Βρονταδούσοι μαθητές

Εκδήλωση στην ΠΕΚΕΒ στις 3 Ιουλίου
Τετ, 26/06/2019 - 15:40

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο της ΠΕΚΕΒ το ΕΠΑΛ Βροντάδου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τίτλο : Στις ΕΠΑ.Λξεις του πολιτισμού, στο πλαίσιο της δράσης «Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ».

Θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση  «Χίος 1822» από τους μαθητές σε σενάριο και σκηνοθεσία Ελπίδας Γεωργαντή, θα προβληθούν οι ταινίες  μικρού μήκου «Οι πρίνοι του Αίπους» και «από τη Σμύρνη στη Χίο» και  θα παρουσιαστεί η κατασκευή μεκέτας απο τους μαθητές «τα καραβάκια των ευχών».

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 09/12/2019 - 22:17

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου προσκαλεί τα μέλη του στην απογευματινή εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019, στις 5.00 μ.μ. στον Οίκο Διδασκάλων Χίου.  ο σεμινάριο θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες και θα πραγματοποιηθεί από τους ιατρούς του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, Μαριέττα Πατεινιώτη, Παθολόγο και Ανδρέα Ζερβόπουλο, Γενικό ιατρό.

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου διοργανώνει την παραπάνω εκπαίδευση προκειμένου να ανταποκριθεί στο έντονο ενδιαφέρον δασκάλων σχετικά με τον ενδεδειγμένο τρόπο παροχής πρώτων βοηθειών τόσο εντός της σχολικής μονάδας όσο και στη ζωή μας γενικότερα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!