Υπερήφανοι για τους εισαχθέντες στα Πανεπιστήμια

Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Στ. Κάρμαντζη
Τετ, 28/08/2019 - 10:37

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε μήνυμά του ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, συγχαίρει  το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς, για τις επίπονες και άοκνες προσπάθειές τους.

"Η Χίος μας, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την αγάπη της για τη μόρφωση για τους μαθητές και τις οικογένειές τους.  Έχοντας ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχόντων πανελλαδικά αποδεικνύεται η συστηματική και δημιουργική εργασία των λειτουργών της εκπαίδευσης.

Συγχαίρω εγκάρδια τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της Ανώτατης Εκπαίδευσης και εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στις σπουδές τους.

Συγχαίρω όμως και τα παιδιά που δεν πέτυχαν και επισημαίνω ότι θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες, με πείσμα και επιμονή, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα των νησιών μας, μας κάνει δικαιολογημένα υπερήφανους.", αναφέρει στο μήνυμά του ο αντιπεριφερειάρχης.

Σχετικά Άρθρα