148.000 ευρώ "λογαριασμός" στην Περιφέρεια για "αμαρτίες" στο Σαραπειό

Παρ, 30/10/2020 - 16:03

Μπορεί το έργο στο φράγμα του Σαραπειού να ξεκίνησε, να μην ολοκληρώθηκε και  να μην λειτούργησε ποτέ, ωστόσο οι συνέπειες αυτών που έγιναν ή που δεν έγιναν εξακολουθούν να... έχουν κόστος.

Ετσι πριν από 1,5 χρόνο στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου με την υπερχείλιση που υπήρξε να μην πνιγεί η περιοχή και τώρα ήρθε στην Περιφέρεια ένας λογαριασμός 148.000 ευρώ, μετά από τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου, για πληρωμή απαλλοτρίωσης σε ιδιοκτήτη αγροτεμαχίου, που βρίσκεται στην περιοχή, θέμα που συζητήθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Β. Αιγαίου.

“Πρόκειται για 3 στρέμματα αγροτικής έκτασης που πληρώνεται αδρά”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ΛΑΣ, Γιώργος Αμπαζής, λέγοντας ότι το "πολιτικό έγκλημα του Σαραπειού", που ακολούθησε εκείνου του Ναγού εξακολουθεί να έχει κόστος για την τοπική κοινωνία μιας και το ποσό αυτό θα πρέπει να δοθεί από ίδιους πόρους της περιφέρειας που σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να καλύψουν ανάγκες πιο σημαντικές για την καθημερινότητα του πολίτη.

Σχετικά Άρθρα