Αγωνιστική Ενότητα Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ανακοίνωση σωματείου
Σάβ, 24/07/2021 - 18:58

Η Αγωνιστική Ενότητα Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους που έδωσαν το παρόν στην εκλογική διαδικασία. Η αύξηση σε ποσοστό των ψήφων της παράταξής μας σε μια δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους, μας γεμίζει αισιοδοξία για τους αγώνες που έχουμε να δώσουμε, αλλά και την ευθύνη που μας αναλογεί για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος στο νησί.

Δώσαμε μια δύσκολη μάχη έχοντας απέναντί μας εργοδοσία αλλά και τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές της πλειοψηφίας του Εργατικού Κέντρου Χίου που προσπαθώντας να δημιουργούν πρόβλημα και να προβοκάρουν τις διαδικασίες, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα Σωματεία να είναι άμαζα και οι εργαζόμενοι να είναι θεατές και αμέτοχοι,.

Το Σωματείο μας με το νέο ΔΣ που αναδείχθηκε θα μπει μπροστά το επόμενο διάστημα, ακόμα πιο δυναμικά έτσι ώστε να οι νόμοι της κυβέρνησης να μείνουν στα χαρτιά.

Η κυβέρνηση της ΝΔ με το νόμο Χατζηδάκη, και εκείνους των προηγούμενων κυβερνήσεων, έχει λύσει τα χέρια των μονοπωλιακών ομίλων. Οι νόμοι αυτοί δίνουν κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους, τσακίζοντας τους εργαζόμενους και είναι δεδομένο ότι θα τους βρούμε μπροστά μας. Κάθε εργαζόμενος θα πρέπει να έχει τα αντανακλαστικά έτσι ώστε έρθει σε επαφή με το Σωματείο μας για να βάλουμε εμπόδια στην εφαρμογή των νόμων που διαλύουν τη ζωή μας. Ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Συνεχίζουμε πιο δυνατοί, τον αγώνα για τη ζωή που θα ικανοποιούνται οι σύγχρονες ανάγκες μας.

Σχετικά Άρθρα