Χίος, Σάββατο 28 Μαρτίου

Ανακοίνωση της ΛΑΣ για τα πλωτά φράγματα

Παρ, 31/01/2020 - 06:20

Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ , επιδιώκει δήθεν  την γεωπολιτική αναβάθμιση της χώρας, σε συνέχεια της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ .

Την ώρα που μας δένει πισθάγκωνα στο ιμπεριαλιστικό άρμα, με την επέκταση της συμφωνίας των αμερικανικών βάσεων του θανάτου, με την ενεργή συμμετοχή στα ευρωπαϊκά σχέδια στη Μεσόγειο με ηγέτιδα δύναμη τη Γαλλία.

Την ώρα που συνοδεύει τα γαλλικά αεροπλανοφόρα με ελληνικά αντιτορπιλικά, την ώρα που οπλικά συστήματα «Πάτριοτ» στέλλονται στη Σαουδική Αραβία με 150 περίπου έλληνες αξιωματικούς και φαντάρους, την ίδια ώρα ετοιμάζεται να βάλει θαλάσσια φράγματα στο Αιγαίο για τους κολασμένους πρόσφυγες και μετανάστες .

Για τα θύματα δηλαδή που και η ίδια συμβάλλει να ξεσπιτώνονται , με τη συμμετοχή της στις εγκληματικές πολιτικές των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, να εγκλωβίζονται μόνιμα στα νησιά και στη χώρα!

Αντιμετωπίζει ανθρώπους , ενήλικες και γυναικόπαιδα ,που προσπαθούν να γλιτώσουν από τον πόλεμο και τις βόμβες , με μια εγκληματική τακτική , που θα αυξήσει τους πνιγμούς, αφού πολλαπλασιάζονται οι κίνδυνοι και θα περιπλέξει ακόμα πιο πολύ τη θαλάσσια κυκλοφορία, ακόμα και αν επιχειρήσει να δώσει δεκάδες  εκατομμύρια, για να τοποθετήσει φράγματα σε όλα τα νησιά.

Την ίδια ώρα,  με την πολιτική της αυξάνουν οι κίνδυνοι να μπλεχτούμε στο κουβάρι των ανταγωνισμών με θερμά ή και χειρότερα επεισόδια .

Οι ροές δεν πρόκειται να σταματήσουν με τα φράγματα , οι θάνατοι θα αυξηθούν, γιατί συνεχίζονται και οξύνονται οι επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή !!! Αυτό επιδιώκουν ;;; Αυτό εννοούσε ο Μηταράκης να είναι το ταξίδι αδιέξοδο ;;;

Με όλα τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι δε χαλά χατίρια η κυβερνητική πολιτική στις ακροδεξιές φωνές «περί φύλαξης» και αποτροπής !!!

Η αντιδραστική και απάνθρωπη πολιτική της ΝΔ, οι αναξιόπιστοι τοπικοί άρχοντες ,δήμαρχοι και Περιφερειάρχης, με τις διγλωσσίες τους , είναι υπόλογοι απέναντι στους κατοίκους των νησιών μας , απέναντι στην ανθρώπινη ιστορία, τόσο για τα φράγματα του θανάτου που πάνε να στήσουν στη θάλασσα, όσο και για κολαστήρια κλειστά ή «ανοιχτά» κέντρα στη στεριά.

Όλοι μαζί , άλλα λένε στα σαλόνια και άλλα στα μπαλκόνια , γι αυτό δεν πάνε και χαμένα τα σεμινάρια των Ρεπουμπλικάνων στην Αθήνα !

  • απαιτείται να σταματήσει να ισχύει ο γεωγραφικός περιορισμός της επαίσχυντης συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας –Ελληνικών κυβερνήσεων, τώρα απαιτείται να κλείσουν όλα τα hot spots ,απεγκλωβισμός από τα νησιά με μεταφορά υπηρεσιών ασύλου στην ενδοχώρα ,με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και από εκεί στους χώρους προορισμού ,ενάντια σε συμφωνίες Δουβλίνου και ΕΕ.

Όσο ο χιώτικος λαός και οι νησιώτες δεν βλέπουν τους πραγματικούς ενόχους , ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, όσο αφήνουν τις τύχες τους πότε στη ΝΔ, πότε στο ΣΥΡΙΖΑ και στα άλλα αστικά κόμματα, τόσο το πρόβλημα θα ανακυκλώνεται, τόσο τα θύματα θα είναι οι νησιώτες και οι πρόσφυγες και μετανάστες .

 

30-1-2020

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 28/03/2020 - 09:32

«Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου».

 

Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας σε εκπομπή του OPEN TV, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη συγκριτικά με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Αναφερόμενος στα αντισηπτικά, σημείωσε ότι σύντομα θα λυθεί η κατάσταση με αυτά και τόνισε ότι θα γίνουν τα πάντα για να υπάρχουν και μάσκες στην αγορά.

«Η αισχροκέρδεια είναι κάτι ανήθικο. Γι' αυτό και επέβαλα πρόστιμο 50.000 ευρώ σε συγκεκριμένα εταιρεία. Θα είμαστε αμείλικτοι με την αισχροκέρδεια», ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι την εντολή για απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου είχε ανακοινώσει με διάγγελμά του την περασμένη Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

CNN.gr