Χίος, Σάββατο 4 Απριλίου

Ανάβει μηχανές ο Δήμος. Μηχανοκίνητη πορεία αύριο στο Αίπος

Δευ, 24/02/2020 - 19:00
φωτο αρχείου

Ανάβει μηχανές ο Δήμος μετά και την διαγωνιστική διαδικασία, που έγινε σήμερα στο υπουργείο μετανάστευσης, για το έργο διαμόρφωσης γηπέδων και περίφραξης χώρου 680 στρεμμάτων στο Αίπος.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωϊ θα πραγματοποιηθεί Μηχανοκίνητη πορεία απορριμματοφόρων, φορτηγών και βαρέων οχημάτων του Δήμου, από το Μηχανοστάσιο του Γρού, μέσω ΒΙΑΛ στην πόλη και αμέσως μετά στο Αίπος.

Μια κίνηση με άκρως συμβολικό χαρακτήρα για το τι ακριβώς θα πράξει ο Δήμος μόλις εμφανιστούν συνεργεία για να πραγματοποιήσουν παρουσία 7 Διμοιριών ΜΑΤ εργασίες στον επιταγμένο χώρο στο 17ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Χίου - Βολισσού

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 04/04/2020 - 18:32

Μέχρι τις 27 Απριλίου και ώρα 6 το πρωί παρατείνεται το μέτρο του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνία, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες, σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς. Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή.

68 θάνατοι στην Ελλάδα

Σε 68 ανέρχονται συνολικά οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στη χώρα μας καθώς εννέα ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 60 το τελευταίο 24ωρο και φτάνουν πλέον τα 1.673.

Το 55% του συνόλου των κρουσμάτων είναι άνδρες ενώ 92 άτομα βρίσκονται διασωληνωμένα σε νοσοκομεία της χώρας.

Η μέση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 66 έτη και σε ποσοστό μεγαλύτερο από 70% υπήρχε υποκείμενο νόσημα.

Αναφερόμενος στο θέμα της χρήσης μάσκας από ανθρώπους που δεν έχουν συμπτώματα ο κ. Τσιόδρας είπε πως στους ανοιχτούς χώρους δεν χρειάζεται μάσκα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκδοθεί κάποια σχετική ευρωπαϊκή οδηγία για τους κλειστούς χώρους τις επόμενες ημέρες.