Χίος, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου

Από… Δευτέρας, πρωθυπουργικές πρωτοβουλίες για την ασφυκτική κατάσταση στα νησιά

Ακούστε το ηχιτικό
Πέμ, 19/10/2017 - 16:22
Ηχητικό απόσπασμα: 

Την ανάληψη πρωτοβουλιών από τον Πρωθυπουργό για την ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, λόγω προσφυγικού – μεταναστευτικού στα νησιά μας, προανήγγειλε από το “Ράδιο Α” ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

«Χωρίς να μπορώ να πω συγκεκριμένα πράγματα», ανέφερε ο Βουλευτής, «αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο και νομίζω ότι τη Δευτέρα θα αναληφθεί μια πρωτοβουλία σε επίπεδο Πρωθυπουργού έτσι ώστε να εξεταστεί συνολικά το ζήτημα των νησιών, διότι η κατάσταση φτάνει σε εκρηκτικές και ενδεχομένως σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις».

Ο Βουλευτής, που χαρακτήρισε την κατάσταση στην π. ΒΙΑΛ αθλιότητα, για την οποία κανένας δεν μπορεί να σιωπά, σημείωσε ότι η πολιτική ηγεσία είναι ενημερωμένη πλήρως για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα νησιά και εκείνο που αναμένεται είναι η αντιμετώπισή της.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 15/10/2018 - 06:54

Τραγωδία σημειώθηκε στην Τουρκία όταν φορτηγό που μετέφερε παράτυπους μετανάστες από το Αϊδίνιο στην Σμύρνη εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 22 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και παιδιά. 

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις καθώς επίσης και πολλά ασθενοφόρα, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για 13 τραυματίες.

Πηγή: http://www.skai.gr