Δάκρυσε η Σακελλαροπούλου για την εθνική πόλο και τον Γιάννη Φουντούλη

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 23/12/2021 - 06:19

Αθελά της, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκλεψε την παράσταση στα βραβεία, βουρκώνοντας την ώρα που μιλούσε για την εθνική ομάδα πόλο και τον Γιάννη Φουντούλη.

Η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ανέλαβε να δώσει το βραβείο στην κορυφαία ομάδα της χρονιάς η οποία ήταν η εθνική πόλο των ανδρών για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο, στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Και με την στάση της κατάφερε να συγκινήσει, καθώς βουρκωμένη μίλησε για τα όσα είχε πει ο αρχηγός της εθνικής τότε στο Τόκιο, Γιάννης Φουντούλης.

Αφού πρώτα πήρε τον λόγο ο Θ. Βλάχος να μιλήσει εκ μέρους της ομάδας, πήρε τον λόγο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της…

«Και οι τρεις ομάδες μας έκαναν υπερήφανους, αυτά όμως τα παιδιά που έτυχε να παρακολουθήσω αγώνα με τον αγώνα. Είχα ένα προαίσθημα, φαινόντουσαν, πήγαιναν καλά σε όλη την πορεία και θριάμβευσαν. Αυτό όμως που με συγκίνησε διπλά και με έκανε διπλά περήφανη, είναι το ήθος τους» είπε αρχικά και πρόσθεσε βουρκωμένη:

«Γιατί όταν ο αρχηγός τους εκείνο το βράδυ είπε, αν θυμάμαι καλά, ότι ντρέπονται για την χαρά τους (που κατέκτησαν το μετάλλιο εν μέσω πυρκαγιών στη χώρα) ομολογώ ότι τότε έκλαψα για τα παιδιά αυτά. Και είμαι διπλά συγκινημένη για την βράβευσή τους» είπε η κα. Σακελλαροπούλου που βούρκωσε και δεν μπορούσε να συνεχίσει, εν μέσω χειροκροτημάτων.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ekdilosi_psat_i_vraveysi_tis_ethnikis_mas_omadas_polo_22122021_ert

Σχετικά Άρθρα