Χίος, Δευτέρα 20 Αυγούστου

ΕΔΕ σε βάρος του Πυρονόμου Μιχ. Ρακιντζή, για τα όσα είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Αστυνομικό Διευθυντή

Δευ, 15/01/2018 - 15:07
Ο Μιχ. Ρακιντζής στην τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου

Ενορκη διοικητική εξέταση σε βάρος του Πυρονόμου Μιχάλη Ρακιντζή, διεξάγουν από το πρωϊ δύο ανώτατοι Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, που ήρθαν γι’ αυτό τον σκοπό απ’ την Αθήνα, μετά από εντολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αφορμή γι’ αυτό εικάζεται ότι έδωσε η καταγγελία του Πυρονόμου, στη διάρκεια της τελευταίας θλιβερής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο Μιχάλης Ρακιντζής ως θιγόμενος της περιοχής της ΒΙΑΛ, όντως διαμένει στην περιοχή και διατηρεί κλειστή βεβαίως αυτή την περίοδο μικρή αγροτική οικία πλησίον της ΒΙΑΛ, κατήγγειλε ότι στη διάρκεια επεισοδίων, που είναι καθημερινά στην περιοχή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου, του είπε να προσέχει γιατί είναι… Δημόσιος υπάλληλος. Το πόρισμα της ΕΔΕ δεν είναι γνωστό πότε θα έχει κατάληξη και εάν θα σημαίνει κάτι για την πορεία της εργασίας του Πυροσβέστη, ο οποίος πάντως να σημειωθεί έχει πάνω από 30 χρόνια υπηρεσία χωρίς ποτέ να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 20/08/2018 - 16:19

Καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ Χίου να είναι πιο εγκρατής στις ανακοινώσεις του και στις εκφράσεις ενθουσιασμού του με την υποτιθέμενη επιτυχία της κυβέρνησης για την έξοδο από το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο. Για άλλη μια φορά υποτιμάτε το λαϊκό αίσθημα και προσπαθείτε με θριαμβολογίες να κουκουλώσετε αυτά που έχετε κάνει τρία χρόνια τώρα σε οικονομία, μεταναστευτικό και εθνικά θέματα. Το ΚΙΝΑΛ Χίου και ο Ελληνικός λαός όμως δεν ξεχνά.

Δεν σας πιστώνεται στο ενεργητικό σας η έξοδος από τα μνημόνια διότι εσείς μαζί με την ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά το 2010 και το 2011 ξεσηκώνατε τον λαό στις πλατείες της ντροπής και σκίζατε μνημόνια σε ΔΕΘ και Ζάππεια την ώρα που η κυβέρνηση Παπανδρέου σας καλούσε σε ομοψυχία και οικουμενική κυβέρνηση για να βγει η χώρα από τον ζυγό του πρώτου ακόμα μνημονίου μέχρι το 2013.Εσεις όμως τότε χτίζατε καριέρες πάνω στο μνημόνιο και παίζατε με τον ελληνικό λαό.

Δεν σας πιστώνεται στο ενεργητικό σας η έξοδος από τα μνημόνια διότι εσείς ήσασταν αυτοί που καλούσατε τον κόσμο στο Κίνημα Δεν Πληρώνω και τώρα του τα παιρνετε πίσω δίπλα και τριπλά.

Δεν σας πιστώνεται στο ενεργητικό σας η έξοδος από τα μνημόνια διότι εσείς ήσασταν αυτοί που θεωρούσατε τον ΕΝΦΙΑ άδικο φόρο και επί των ημερών σας αυξήσατε τους συντελεστές του.

Δεν σας πιστώνεται στο ενεργητικό σας η έξοδος από τα μνημόνια διότι εσείς ήσασταν αυτοί που λέγατε GO BACK MERKEL και τώρα έχετε γίνει οι καλύτεροι συνέταιροι με το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, αύξηση άμεσων και έμμεσων φόρων, κατάργηση ΕΚΑΣ και διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας.

Η έξοδος από τα μνημόνια και το φως στο τούνελ πιστώνεται μόνο στον Ελληνικό λαό που 8 χρόνια τώρα ματώνει στο βωμό της κρίσης. Στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται αλλά στέκεται όρθιος και περιμένει μεταρρυθμίσεις που τόσο εσείς όσο και η ΝΔ δεν μπορείτε να κάνετε σε αυτόν τον τόπο.

Τέλος καλείτε τις προοδευτικές δυνάμεις να συστρατευθούν μαζί σας και να δημιουργήσουμε αντιδεξιό μέτωπο. Πως μπορεί να γίνει αυτό όταν έχετε συνέταιρο σας τον ακροδεξιό Καμμένο και ξεπλένετε με τον καλύτερο τρόπο την χρεωκοπία της Ελλάδας, την πενταετία Καραμανλή 2004-2009; Το λιγότερο που σας προτείνει το ΚΙΝΑΛ είναι παραιτηθείτε όσο είναι νωρίς. Μόνο το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, η μεγάλη δημοκρατική παράταξη μπορεί να τολμήσει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις και να βγάλει την χώρα από την κρίση. Το έκανε και στο παρελθόν, δεν θα διστάσει να το κάνει και τώρα.