Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Έφοδος Μηταράκη στον ΕΦΚΑ

Παρ, 12/07/2019 - 15:40

Και ξαφνικά ο επισκέπτης ήταν ο υπουργός.

Στην... έφοδο του Χιώτη Βουλευτή και υπουργού Νότη Μηταράκη στα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ αναφέρονται σήμερα τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ίδιος σημείωσε λιτά στο προσωπικό του ιστολόγιο.

"Προσπάθησα χθες ανεπιτυχώς να επικοινωνήσω με το 1555, το τηλεφωνικό κέντρου του ΕΦΚΑ. Σήμερα το πρωί, επισκέφθηκα τον χώρο απροειδοποίητα. Οι υποδομές και η τεχνολογία που αντίκρυσα ήταν τραγικές. Προτεραιότητά μας να εισάγουμε νέες τεχνολογίες για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Το επίκεντρό μας είναι οι πολίτες."

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 12/08/2020 - 07:54
φωτο αρχείου

Εδώ και μερικές μέρες εν μέσω σχεδόν εμπολέμου καταστάσεως, με την γείτονα και τις Ένοπλες δυνάμεις σε υψηλή επιφυλακή, βρίσκεται έξω από το λιμάνι μας πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου, προκειμένου να εκτελεστούν σε αυτό εργασίες καθαρισμού στα ύφαλα του.

Το πλοίο με στοιχεία TEMPEK με σημαία των νησιών Μάρσαλ της Καραϊβικής σύμφωνα με την χωρητικότητα του αυτή τη στιγμή έχει στις δεξαμενές του 211.000 κυβικά μέτρα υγροποιημένου αερίου.

Ανεξάρτητα από τα μέτρα ασφαλείας που παίρνονται στο πλοίο και της άδειας που δόθηκε από το Λιμεναρχείο και ανεξάρτητα αν τηρήθηκαν όλοι οι τύποι, η ουσία δεν αλλάζει.

Είναι η κατάλληλη στιγμή, να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη μια κινούμενη βόμβα ικανή να προκαλέσει έκρηξη μεγέθους Βηρυτού.

Την συνέχεια την έχουν οι αρχές και τα αρμόδια υπουργεία. Εμείς την έντονη ανησυχία μας την εκφράσαμε.