Εγκαίνια στο Δημαρχείο Οινουσσών

Ανακατασκευάστηκε και λειτουργεί ως γραφεία ο χώρος του ισογειου
Δευ, 31/08/2020 - 10:06

Εγκαινιάστηκαν το Σάββατο 29 Αυγούστου, τα νέα ανακατασκευασθέντα γραφεία του ισογείου χώρου του Δημαρχιακού καταστήματος Οινουσσών.

Ο συγκεκριμένος χώρος που χρησιμοποιούνται ως αποθήκη, στεγάζει πλέον τρία νέα  γραφεία που διατέθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Το κτίριο είχε ανεγερθεί το 1960 από τον Ιωάννη Μιχ. Καρρά εις μνήμη της Αιγνουσιωτίνας μητέρας του Καλλιόπης Κων. Λεμού και είχε χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια ως Δημοτική Αγορά και τα τελευταία χρόνια είχε μετατραπεί σε αποθήκες.

"Η Δημοτική μας Αρχή με λίγα χρήματα, πολλή αγάπη, κέφι και μεράκι αξιοποίησε τη δωρεά του Καρρά από το 1960 και άδειασε τις αποθήκες, τις ανακατασκεύασε, ένωσε τα διαμερίσματα και δημιούργησε τα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας, του Αντιδημάρχου και το γραφείο κινήσεως-προμηθειών. Εύχομαι να είναι καλορίζικα, ευλογημένα και επωφελή για τους δημότες. Είθε το παράδειγμα του δωρητή Ιωάννη Μιχ. Καρρά να το μιμηθούν κι άλλοι συμπατριώτες μας", αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Οινουσσών, Γιώργος Δανιήλ.

Σχετικά Άρθρα