Χίος, Κυριακή 21 Απριλίου

Επιτέλους ένα έργο τελείωσε

Σάβ, 23/03/2019 - 19:49
Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω φωτογραφίες από την αποπεράτωση του τελευταίου μέρους του περιφερειακού δρόμου στο ποταμό Παρθένη στη θάλασσα. Έργα που υλοποιήθηκαν από χιώτικα χέρια μηχανικούς και εργολάβους και συνεργεία έφθασαν στο τέλος τους .
Μπράβο σ' αυτούς που εγώ τουλάχιστον έβλεπα καθημερινά που περπατούσα τον Ζενιώδη, τον Πικούνη, τον Ζαννάρα και τα παιδιά τους που τελείωσαν αυτό το έργο που είναι από τα καλύτερα που έχουν γίνει και έφυγε η βρώμα και η δυσωδία από τον ποταμό και θα αποκατασταθεί το κυκλοφοριακό χάος της πόλεως. 
 
 
Έχουν λεχθεί και γραφτεί πολλά και ποικίλα σχόλια και από φορείς και από ΜΜΕ αρνητικά γι' αυτό το έργο. Επειδή από γεννήσεως του το παρακολουθούσα και έχω κάποιες εμπειρίες από εργασίες οικοδομικές λέω σε όλους καθαρά ανοιχτά και ξάστερα ότι είναι έργο πνοής για τον τόπο μας. Μακάρι και άλλα έργα να έπεφταν σε χιώτικα χέρια και μυαλά Π.χ Το φάντασμα της κόρης το γεφύρι που αν δεν αλλάξουν κυβερνήσεις τοπικοί Άρχοντες και ξύπνια μυαλά δεν το βλέπω να τελειώνει. Κρούω τον κώδωνα για μια ακόμη φορά να γίνει διάνοιξη του ποταμού στο γήπεδο του Βαρβασιακού για να μην έχουμε μελλοντικά προβλήματα.
 
 
Θα παρακαλέσω αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την σηματοδοτήση του δρόμου να το κάνουν άμεσα γιατί δυστυχώς οι οδηγοί είναι ξεροκέφαλοι και δεν καταλαβαίνουν ότι πάντοτε παίρνουμε τον δεξιό δρόμο και όχι ανεβοκατεβαίνουμε πάνω κάτω και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ας τοποθετηθούν άμεσα τα κόκκινα τα πράσινα τα κίτρινα φανάρια να πούμε και τις θαλάσσιες τις χάντρες μιας και καταλήγει στη θάλασσα και βλέπουμε το γαλάζιο χρώμα. 
 
 
Χίος 23-3-2019
 
Λευτέρης Πυκνής (Μαλλιάς)
Καλλιμασιωτης

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 20/04/2019 - 23:04
Από την πρόσφατη επίσκεψη του Στρατηγού στην αλλαγή Φρουράς της 96 ΑΔΤΕ

Ο Επίτιμος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ πρόσφατα αποστρατευθείς και με βαρύ βιογραφικό στις Ειδικές Δυνάμεις , o Στρατηγός Μανωλάκος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Ασφάλεια των νησιών του Αιγαίου!

Έγραψε στο σελίδα του στο F/B

«Αναρωτιέμαι… πόσο ανησυχούν οι κυβερνώντες…με την ύπαρξη χιλιάδων παράτυπων μεταναστών στα νησιά μας,οι οποίοι «υπό συνθήκες»,μπορεί να αποτελέσουν «ωρολογιακή βόμβα» για την ασφάλεια των νησιών του Αιγαίου.

Γιατί ενθαρρύνουν με την ανεκτικότητα τους, τα μυαλά απελπισμένων ανθρώπων και αυξάνονται οι ροες,αφού τα σύνορα προς τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, είναι κλειστά. Μήπως…όλο αυτό συντελεί στη δημογραφική αλλοίωση της Πατρίδας μας;»

Καλό ξημέρωμα!!!

Πηγή: Kranos.gr