Χίος, Δευτέρα 30 Μαρτίου

Η Διοικητής του Νοσοκομείου απαντά σε μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΣΝΟΧ

Πέμ, 28/11/2019 - 17:45

Σε συνέχεια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στις 27-11-2019 στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV και συγκεκριμένα όσο αφορά τις δηλώσεις μέλους του ΣΕΣΝΟΧ για καταγγελία περί παραποίησης των πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου και παρεμπόδισης μέλους του Δ.Σ. να τοποθετηθεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις αυτές είναι ψευδείς και θίγουν το κύρος του Νοσοκομείου και θα κινηθούν όλες οι διοικητικές διαδικασίες διερεύνησης αυτών με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και όποιοι διασύρουν και υποβαθμίζουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου θα κληθούν με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο να το αποδείξουν.

 

 

Η Διοικήτρια

Ε.Κανταράκη

 

Σχετικά Άρθρα

Σύσκεψη το πρωί στην Περιφέρεια
Δευ, 30/03/2020 - 12:25

Στους δήμους καταλήγει η πρόταση του Υπoυργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την υπόδειξη χώρου ώστε εκεί να παραμένουν οι νεοεισερχόμενοι πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά, τηρώντας τα μέτρα ελέγχου και καραντίνας που επιβάλλονται, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το αίτημα του υπουργείου αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης που έγινε το πρωί υπό τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, με τη συμμετοχή των χωρικών αντιπεριφερειρχών, του Αντιπεριφερειάρχη υπεύθυνου για θέματα Δημόσιας Υγείας, Π. Βρουλή και Δημάρχων των νησιών, μεταξύ των οποίων και ο Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης.

Όπως δήλωσε πριν λίγο από το Ράδιο «Α» ο Παντελής Βρουλής όλοι συμφώνησαν να αφήσουν κατά μέρος τις διαφορές και στο συγκεκριμένο ζήτημα να συμπράξουν γιατί προέχει η δημόσια υγεία, σημειώνοντας ότι τους χώρους θα υποδείξουν οι Δήμοι.