Η Ελλάδα δεν θα γίνει Βενεζουέλα

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χίου της ΝΔ
Δευ, 20/08/2018 - 16:00
αρχείο

Τη στιγμή που πλήθος οικονομικών αναλυτών και Ευρωπαίων αξιωματούχων επισημαίνει ότι οι δύσκολες μέρες της Ελληνικής οικονομίας βρίσκονται μπροστά μας, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Χίου εκδίδει ανακοίνωση για δήθεν έξοδο από το μνημόνιο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπέγραψε. Από την πλευρά μας οφείλουμε να απαντήσουμε τα ακόλουθα:
Η επόμενη μέρα για τους συμπολίτες μας δίνει απαντήσεις με ένα συγκροτημένο και συνολικά επεξεργασμένο σχέδιο (sic): μείωση των συντάξεων, μείωση των μισθών του δημοσίου, αύξηση φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών και των εταιρειών, υποστήριξη της συνεχούς μετανάστευσης των νέων επιστημόνων από τη χώρα μας στο εξωτερικό, καταπολέμηση της ανεργίας με προσλήψεις στρατού μετακλητών, καταπάτηση κάθε αναγνωρισμένου δικαιώματος εργαζομένων και εργοδοτών, παντελής έλλειψη κοινωνικού κράτους, ελλείψεις προσωπικού σε νοσοκομεία, ελλείψεις φαρμάκων, δυσθεώρητα ληξιπρόθεσμα χρέη του δημοσίου και πολλά άλλα...

 

Αυτό είναι το σχέδιο σας, πλήρης απαξίωση της Ελληνικής κοινωνίας και της Ελληνικής οικονομίας. Η χώρα μας Βενεζουέλα όμως δεν θα γίνει.

Σχετικά Άρθρα