Η "επόμενη ημέρα" από τον σεισμό στη Σάμο

Πρωτοβουλίες από την "Συμπαράταξη Πολιτών"
Δευ, 19/04/2021 - 16:32

Η Συμπαράταξη Πολιτών στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος που έχει επιδείξει για τα θέματα που συνδέονται με το σεισμό της Σάμου και ιδιαίτερα για την επόμενη μέρα τόσο σε ότι αφορά στην ανακούφιση των πληγέντων συμπατριωτών μας (ιδιωτών και επιχειρήσεων) όσο και τον σχεδιασμό της ανασυγκρότησης του νησιού οργανώνει τη Πέμπτη 22/4 στις 7μ.μ. εκδήλωση με θέμα "Σάμος: σεισμός η επόμενη μέρα" με ομιλητές τους κκ. Στ. Μπένο, Ν. Μπελαβίλα και Β. Τεντόμα και συντονιστή τον Γ. Σπιλάνη.

Έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι κκ. Χρ. Στεφανάδης και Α. Μιχαηλίδης, η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, η Περιφερειακή Αρχή, οι Δήμαρχοι κκ. Γ. Στάντζος και Α. Λυμπέρης και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων που έχουν πληγεί περισσότερο, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, του ΤΕΕ και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σάμου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τη σελίδα της Συμπαράταξης Πολιτών στο facebook.

Επίσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης έχει οριστεί η «Συγκρότηση γνωμοδοτικής Επιτροπής Παρακολούθησης πορείας Ανασυγκρότησης Σάμου μετά τον σεισμό» όπως έχει αποφασιστεί σε προηγούμενη συνεδρίαση του οργάνου και ο ορισμός των μελών της ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για την υλοποίηση όσων απαιτούνται.

Σχετικά Άρθρα