Χίος, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Κ. ΜΑΡΔΑΣ: Μια Ελλάδα, το προσφυγικό κρατίδιο του … "στριμωγμένου Ερντογάν"

Κυρ, 20/10/2019 - 18:49

«Ας μιλήσουμε για το... παράλληλο νόμισμα του Ερντογάν στη Συρία… Για το παράλληλο κράτος  του… Για το κρατίδιο που οργανώνει ως ζώνη ασφαλείας με την έγκριση των ΗΠΑ και την ανοχή της Ρωσίας...», είπε ο Χιώτης δημοσιογράφος Κώστας Μαρδάς, τακτικός πια καλεσμένος , στην σαρωτικής τηλεθέασης (40 % )  εκπομπή του Γιώργου Αυτιά , στον ΣΚΑΪ.

«Πρόκειται – συνέχισε -για το κρατίδιο του Αττίλα της Συρίας… Για ένα καντόνι των τουρκο-αραβο - σύριων προσφύγων… Για μια αυτόνομη περιφέρεια προσφύγων υπό την ύπατη εποπτεία του ιδίου ως ...περιφερειάρχη , με ...σεβασμό των συνόρων της Συρίας!..».

Ο συμπατριώτης μας έδωσε λεπτομέρειες για το τι ετοιμάζει ο νεοσουλτάνος στην βορειανατολική Συρία, που δεν απέχει και πολύ από το νησί μας, το οποίο δέχεται το συνεχές κύμα προσφύγων από τη βομβαρδιζόμενη  χώρα του Άσσαντ:

«Το ημιαυτόνομο αυτό πολεοδομικό κρατίδιο , ο Τούρκος Πρόεδρος, διεκδικεί να έχει έκταση 440.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ ήδη κατέχει 120.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με το όκεϊ του Τραμπ. Εξασφάλισε, δηλαδή, αμέσως σχεδόν μια Ελλάδα, λαμβανομένου υπόψιν ότι  η χώρα μας έχει έκταση 132.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων!».

Και έγινε σαφέστερος:

«Έχει έτοιμα τα αρχιτεκτονικά σχέδια , κόστους 23 δις δολ. που προβλέπουν εργατικές κατοικίες, σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και , βέβαια, τζαμιά...».

Όπως έγραψε ο ίδιος στο facebook :

«Την παρέμβασή μου την αφιερώνω εξαιρετικά στους τηλεοπτικούς διεθνολόγους αναλυτές, που χαρακτήριζαν, επί δύο ολόκληρα χρόνια , μέχρι και... προχθές, τον Ερντογάν…"στριμωγμένο " !

Σκέψου, δηλαδή και να μην ήταν..

Πού θα έφτανε!..».

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 18:39

Φιλοξενούμενος στο κανάλι "Ε" ήταν ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Κ. Μαρδάς.

Για την παρέμβαση του αυτή, ενημερώνει ό ίδιος μέσω της ιστοσελίδας του τα εξής: 

 Οι τυφλοί αμερικανικοί βομβαρδισμοί από το Αφγανιστάν έως τη Λιβύη που στέλνουν τους βομβαρδισμένους πρόσφυγες στα νησιά μας..
Η ανάγκη προστασίας των πραγματικών προσφύγων, αλλά απέλαση των παράνομων μεταναστών...
Το πυρ κατά των τουρκικών πλοιαρίων, εφόσον - με απόλυτη επιβεβαίωση από το Λιμενικό μας - επιβαίνουν ( μόνο ) οι αδίστακτοι διακινητές έμποροι ανθρώπων...

Και :

Η επιβολή παγώματος των σχέσεων Ε.Ε. με τις σνομπ χώρες του Βίζενγκραντ, που δεν δέχονται την αναλογική φιλοξενία προσφύγων από την Ελλάδα ...

Ανάλυση και τοποθετήσεις μου στην εκπομπή του καναλιού Έψιλον , στις 19 / 11/ 19. Συζήτηση, επίκαιρη και σήμερα..

Xρόνος στο βίντεο : Από 7.00 έως 47.00 .

Προσοχή: Ακατάλληλο για παθιασμένους κομματικούς...

https://www.neotv.gr/category/ekpompes/apokalyptiko-deltio/