Χίος, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Και μετεκλογική στήριξη Στ. Κάρμαντζη σε Ν. Μηταράκη

Για τις πρωτοβουλίες του που αφορούν προώθηση τοπικών ζητημάτων
Δευ, 29/07/2019 - 15:00

Πλήρη στήριξη στον Υφυπουργό Εργασίας και Βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη παρέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, που απευθυνόμενος στην ιστοσελίδα Iefimerida.gr σε συνέχεια δημοσιεύματός της επισημαίνει ότι καλώς ο κος Μηταράκης προτάσσει θέματα που ταλανίζουν χρόνια τη Χίο, όπως το δικαστικό μέγαρο και το αεροδρόμιο.

Αναλυτικά αναφέρει:

 

"κ. Διευθυντά

Σε πρόσφατο δημοσίευμα της iefimerida.gr «επικρίνονται» οι πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Εργασίας και Βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη να έχει συναντήσεις σε κυβερνητικό επίπεδο για χρονίζοντα και φλέγοντα θέματα του ακριτικού νησιού μας.

Επιτρέψτε μου να τονίσω ότι τα θέματα τα οποία έθεσε στο επίκεντρο ο κ. Μηταράκης (δικαστικό μέγαρο, αεροδρόμιο) είναι θέματα ζωτικής σημασίας για την παραμεθόριο περιοχή μας και είναι σαφώς επαινετή η πρωτοβουλία του.

Πρέπει να επισημάνω ότι παράλληλα με τα κυβερνητικά του καθήκοντα, τα οποία είμαι βέβαιος ότι επιτελεί κατά τον καλύτερο τρόπο, ο κ. Ν. Μηταράκης είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χίου.

Από τους βουλευτές μας, τόσο από τον κυβερνητικό όσο και από τον βουλευτή της αντιπολίτευσης εμείς οι ακρίτες του Αιγαίου εύλογα περιμένουμε να ενδιαφερθούν και να εργαστούν για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Με αυτό το δεδομένο οι πρωτοβουλίες του κ. Μηταράκη είναι ευπρόσδεκτες και αξίζουν έπαινο και όχι «επίκριση».

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα για το προσφυγικό
Τρί, 15/10/2019 - 23:17

Η αδιέξοδη «μη πολιτική» στο μεταναστευτικό έχει φέρει τα νησιά μας στο σημείο μηδέν.
Ο κίνδυνος αποσταθεροποίησης στα ευαίσθητα γεωπολιτικά νησιά της μεθορίου είναι τεράστιος. Ο εγκλωβισμός υπερπληθυσμού μεταναστών σ αυτά είναι εγκληματική ενέργεια για την εθνική ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή.
Χρειάζεται σχέδιο ,χρειάζεται σύνεση και όχι επικοινωνιακού τύπου πυροτεχνήματα και ειδικά από τους εκλεγμένους εκπροσώπους του νησιού μας.
Ο κυβερνητικός βουλευτής προχθές σε δηλώσεις του προανήγγειλε δημιουργία νέου χώρου παραμονής με πιθανή μελλοντική λειτουργία σωφρονιστικού καταλύματος. Η «προίκα» της ΒΙΑΛ όπως έλεγε ο κ. Μουζάλας είναι ένα πολύ κακό παράδειγμα ,δεν χρειάζεται δεύτερο.
Οι Χιώτες δεν είναι ιθαγενείς να αρέσκονται στις χάντρες και στα καθρεφτάκια. Το κράτος δεν είναι έμπορος να κάνει συναλλαγές ανατολίτικου παζαριού φορτώσου hot spot, πάρε δώρο φυλακές. Τα έργα που χρειάζεται ο τόπος μας αποτελούν υποχρέωση της πολιτείας και δεν πρέπει να συνδέονται με το μεταναστευτικό. Όποιος το κάνει αυτό προφανώς δεν νοιώθει Χιώτης.
Ξυπνήστε ,κάθε μέρα στο νησί μας φτάνει ένα ολόκληρο χωριό.

https://www.samostoday.gr/…/7223-ti-anaferei-i-p-y-samou-gi…
(το πολεμικό ανακοινωθέν της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Βαθύ)