Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Κλείνει το Κολυμβητήριο; Στον αέρα ο ΝΟΧ

Τετ, 11/09/2019 - 23:20

Με... φουρτούνες φαίνεται να ξεκινά η θητεία Κάρμαντζη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο ΝΟΧ, ενδέχεται να αναζητεί… έδρα, καθώς κανονικά το Κολυμβητήριο δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Ως γνωστόν το Κολυμβητήριο ήταν στην κυριολεξία στον… αέρα, από μεριάς αδειοδοτήσεων, σκόπελο που κατάφερε να φέρει σε τάξη η προηγούμενη Δημοτική αρχή, πλήν όμως οι αμαρτίες προφανώς είναι πολλές, που δεν μάλλον δεν θα δεχθεί να φορτωθεί η Δημοτική αρχή Κάρμαντζη, αν τουλάχιστον δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όλα προέκυψαν όταν μετά την ολοκλήρωση εργασιών στο Κολυμβητήριο, κλήθηκε στις 31 Αυγούστου να αποφανθεί η αρμόδια Επιτροπή Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Νομού, η οποία συνέταξε Έκθεση, που… καίει την λειτουργικότητα του Κολυμβητηρίου, πράγμα που σημαίνει ότι κανονικά δεν μπορεί να φιλοξενεί αγώνες και άλλες δραστηριότητες.

Σημειώνεται ότι λόγω των χρονίων προβλημάτων του, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έδωσε παράσταση ενός χρόνου στην λειτουργία του «Ιωνικού» με την προϋπόθεση όμως ότι θα υπάρξει έλεγχος και θα δώσει πράσινο φως η Επιτροπή Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων, κάτι που σύμφωνα με την έκθεση της δεν έγινε.

Σημειώνεται ακόμα ότι η Επιτροπή επισημαίνει τα ίδια προβλήματα από το 2017, όμως αυτά δεν έχουν λυθεί μέχρι σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 18:39

Φιλοξενούμενος στο κανάλι "Ε" ήταν ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Κ. Μαρδάς.

Για την παρέμβαση του αυτή, ενημερώνει ό ίδιος μέσω της ιστοσελίδας του τα εξής: 

 Οι τυφλοί αμερικανικοί βομβαρδισμοί από το Αφγανιστάν έως τη Λιβύη που στέλνουν τους βομβαρδισμένους πρόσφυγες στα νησιά μας..
Η ανάγκη προστασίας των πραγματικών προσφύγων, αλλά απέλαση των παράνομων μεταναστών...
Το πυρ κατά των τουρκικών πλοιαρίων, εφόσον - με απόλυτη επιβεβαίωση από το Λιμενικό μας - επιβαίνουν ( μόνο ) οι αδίστακτοι διακινητές έμποροι ανθρώπων...

Και :

Η επιβολή παγώματος των σχέσεων Ε.Ε. με τις σνομπ χώρες του Βίζενγκραντ, που δεν δέχονται την αναλογική φιλοξενία προσφύγων από την Ελλάδα ...

Ανάλυση και τοποθετήσεις μου στην εκπομπή του καναλιού Έψιλον , στις 19 / 11/ 19. Συζήτηση, επίκαιρη και σήμερα..

Xρόνος στο βίντεο : Από 7.00 έως 47.00 .

Προσοχή: Ακατάλληλο για παθιασμένους κομματικούς...

https://www.neotv.gr/category/ekpompes/apokalyptiko-deltio/