Χίος, Κυριακή 12 Ιουλίου

Το Konrad-Adenauer-Stiftung στη Χίο

Διοργανώνει την πρώτη Ακαδημία Αρχηγών Τοπικής Πολιτικής σε συνεργασία με την NΟΔΕ Χίου της Ν.Δ.
Σάβ, 02/11/2019 - 19:52

Ημερίδα για την εκπαίδευση πολιτικών στελεχών διοργανώνει στο νησί μας το Γερμανικό Ιδρυμα Αντενάουερ, σε συνεργασία με την ΝΟΔΕ Χίου της Ν.Δ.

Η Ημερίδα θα διοργανωθεί προσεχώς ενώ θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και το πρόγραμμα.

Προς το παρόν διαθέσιμη είναι η παρακάτω ανακοίνωση του σχετικής πρωτοβουλίας:

"Το Konrad-Adenauer-Stiftung προσφέρει στους αφοσιωμένους ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν ήδη να ασχοληθούν με την τοπική πολιτική και την κοινωνία των πολιτών, την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

 Η Ακαδημία Τοπικής Πολιτικής Ηγεσία στοχεύει να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εμβαθύνουν την κατανόησή τους για τις περίπλοκες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα τρέχοντα θέματα και προκλήσεις πρέπει να συζητηθούν στο πλαίσιο των αξιών και των θέσεων της χριστιανικής δημοκρατίας. Σκοπός της ακαδημίας είναι να διαμορφώσει ή να ενισχύσει την πολιτική της ικανότητα να συζητά με τους συμμετέχοντες στο πλαίσιο της θεωρίας και της πρακτικής.

 Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές σε όλους τους υποψηφίους από τη Χίο οι οποίοι είναι πολιτικά ή πολιτικά ενεργοί και ενδιαφέρονται έντονα για την ευρωπαϊκή πολιτική. Τα πιστοποιητικά συμμετοχής θα απονεμηθούν.

 Αιτήσεις: Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και επιστολή αιτιολόγησης έως την 1η Δεκεμβρίου 2019 (προθεσμία) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Jeroen.Kohls@kas.de . Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου"

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 12/07/2020 - 08:58

Διήμερο οικογενειακής ξεκούρασης για τον υπουργό Μετανάστευσης, Βουλευτή Χίου της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη, που δεν το συνδύασε μόνο με επαφές με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Χίου και συνέντευξη τύπου αλλά και επίσκεψη στο Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων του Πολεμικού Ναυτικού "Σημαιοφόρος ΞΕΝΟΣ", που ναυλοχεί στο Λιμάνι μας, με βασική αποστολή του την συνδρομή στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων.

Στην διάρκεια της επίσκεψης ο υπουργός συνομίλησε με τον Κυβερνήτη για την ακριβή αποστολή του σκάφους καθώς και με μέλη του πληρώματος, ενώ εθιμοτυπικά έγινε ανταλλαγή δώρων.