Χίος, Κυριακή 29 Μαρτίου

Κόπηκε η πίτα του Σύριζα

Δευ, 03/02/2020 - 19:19

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου την Κυριακή 2/2/2020, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χίου, σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με την παρουσία πλήθους μελών και φίλων του, στο Ουζερί «Η Γωνιά».

Ο Συντονιστής Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Χίου, Φραγκίσκος Σέργης καλωσόρισε τα νέα μέλη και όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε μια καλή Χρονιά και σύντομα να ξαναβρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της Χώρας.

Το λόγο στην συνέχεια πήραν το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Αντώνης Κοτσακάς και ο Βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης.

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 29/03/2020 - 11:45

Πριν λίγο διάστημα σε μια από τις τακτικές μας συναντήσεις, Περιφέρεια και Δήμος, με τη συμμετοχή των Τεχνικών μας Υπηρεσιών συζητήσαμε και αξιολογήσαμε ό,τι έχει σχέση με το σπουδαιότατο για τη Χίο έργο που αφορά το αεροδρόμιο και την ολοκλήρωση της επέκτασής του. Θέσαμε χρονοδιάγραμμα ενεργειών, παράλληλα με την αξιοποίηση όλων εκείνων των σημαντικών ενεργειών και προσπαθειών που είχαν ήδη προηγηθεί από τους προκατόχους όλων των βαθμών της ιεραρχίας για την ολοκλήρωσή του.

Με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων, που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό, έχουμε ακόμα ένα βασικό βήμα για τη σταδιακή ολοκλήρωση του έργου. Ενωμένοι και σε απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση, Περιφέρεια και Δήμος συνεχίζουμε δυνατά για την επίλυση και ολοκλήρωση ζωτικής σημασίας έργων όπως Φράγμα Κόρης Γεφύρι, λιμενικές υποδομές αλλά και άλλων  χρονιζόντων  προβλημάτων, γιατί αυτό έχει ανάγκη ο τόπος μας τις κρίσιμες ώρες που διανύουμε και ειδικότερα εν μέσω των κορυφαίων προβλημάτων  του κορονοϊού και του μεταναστευτικού.