Κώστας Μαρδάς: Η βόμβες από Ιντλίμπ σκάνε στη ΒΙΑΛ!

Δευ, 10/02/2020 - 21:31

«Αν δεν σταματήσουν οι βομβαρδισμοί επί δικαίων και αδίκων στη Συρία, στο Αφγανιστάν και στη Λιβύη, μην περιμένουμε να λυθεί τελειωτικά το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Ελλάδα . Ακόμη και αν αδειάζουν οι καταυλισμοί στα νησιά μας , ο Ερντογάν θα στέλνει νέους βομβαρδισμένους , αφού ήδη, εκτός από 3, 5 εκατομμύρια που φιλοξενεί στα σύνορα , οι τυφλοί βομβαρδισμοί προκάλεσαν άλλους 600.000 εκτοπισμένους στο Ιντλίμπ. Οι περισσότεροι των οποίων θα κατευθυνθούν προς την Τουρκία....Ας καταλάβουμε πως , όταν πέφτει μια βόμβα στην Ιντλίμπ, σκάει στη ΒΙΑΛ της Χίου !».

Αυτά είπε ο Χιώτης δημοσιογράφος Κώστας Μαρδάς, καλεσμένος του Γιάννη Παπαγιάννη , στο αθηναϊκό κανάλι ΕΨΙΛΟΝ.

Και , συνέχισε: 

 «Ναι !..  Είμαστε με τη Δύση !.. Αλλά όχι με την άγρια Δύση ! Βεβαίως, η ευθύνη για το άνοιγμα των συνόρων ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η κυβέρνηση της ΝΔ αποδείχθηκε, μέχρι τώρα, ανίκανη να αντιμετωπίσει την …"ανθρωπιστική τρομοκρατία" που ασκεί η Ερντογάν».  

Σχετικά με το θέμα της επιτυχούς εξόδου της Ελλάδας στις αγορές δια του δεκαπενταετούς ομολόγου , σχολίασε:

«Μόνο θετικό είναι αυτό το γεγονός, αλλά ας αναλογισθούμε ότι, επί δέκα χρόνια , οι πολίτες υπέστησαν από τους δανειστές δυσανάλογη τιμωρία, ενώ οι ηγεσίες των κομμάτων της ελληνικής χρεοκοπίας, Καραμανλής - Παπανδρέου, δεν λογοδότησαν σε κανένα δικαστήριο, ούτε καν σε μια εξεταστική επιτροπή , που θα όφειλε να συγκροτήσει ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ  .Διότι η χρεοκοπία είχε επιπτώσεις όχι μόνο στο επίπεδο ζωής του Έλληνα, αλλά και στο να αδυνατίσει η άμυνα της χώρας, με αποτέλεσμα να ταπεινώνεται η Ελλάδα στο Αιγαίο, όπου οι τουρκικές παραβιάσεις στα χωρικά μας ύδατα αυξήθηκαν το 2018 και 2019 κατά ...500 %».

Ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος- συγγραφέας …προφήτευσε νέα μνημόνια λέγοντας:

«Με αυτές τις πολιτικές ηγεσίες, εκτιμώ ότι η Ελλάδα σε 20- 30 χρόνια θα.... ξαναχρεοκοπήσει, αν δεν ψηφισθεί τώρα νόμος βάσει του οποίου :

 Θα επέχει ποινική και αστική ευθύνη ο υπουργός Οικονομικών,  όταν υπογράφει δανειακές συμβάσεις που δεν μπορούν να ξεπληρώσουν οι βαρέως φορολογούμενοι Έλληνες».

Οι παρεμβάσεις του στο βίντεο που ακολουθεί και στους χρόνους : 11.00 και 48.00

https://www.youtube.com/watch?v=prnr8SSikNw

Σχετικά Άρθρα