Χίος, Σάββατο 25 Μαΐου

"Λαϊκή Συσπείρωση" κατά ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Χίου

Παρ, 19/04/2019 - 16:21

Την Κυβέρνηση καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου για το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Χίου λέγοντας ότι πρώτα θα το εκσυγχρονίσει και μετά θα το "βγάλει στο σφυρί". Αναλυτικά σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή άλλως πώς, προοδευτική συμμαχία, που θα φρενάρει το φιλελευθερισμό στην Ευρώπη, τρομάρα τους, ετοιμάζεται να ξεπουλήσει και τα εναπομείναντα αεροδρόμια μεταξύ αυτών και της Χίου στο κεφάλαιο και τους επενδυτές.

Να τι εννοούν λοιπόν Κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και λοιπά δεκανίκια μαζί με τους υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που υποστηρίζουν, ανάπτυξη!

Όλα για το κεφάλαιο! Στο μεταξύ, όλοι εμείς που μας τσακίζει η φορολογία, όλοι εμείς που δημιουργούμε τα ματωμένα πλεονάσματα της καρικατούρας της αριστεράς που κυβερνά τη χώρα, θα πληρώσουμε εκατομμύρια ευρώ για να εκσυγχρονιστεί το αεροδρόμιο της Χίου, να επιμηκυνθεί, να αλλάξουν τις οδικές αρτηρίες, παράλληλα με το αεροδιάδρομο, οδός Χρήστου κλπ και αφού γίνουν όλα αυτά, θα έρθει η Fraport ή η όποια Fraport να πάρει κοψοχρονιά τα υπόλοιπα αεροδρόμια και της Χίου.

Αυτή είναι η πολιτική οικονομία του καπιταλισμού για όσους αρέσκονται στις σαπουνόφουσκες περί επενδύσεων και επενδυτικού χώρου του ιδιωτικού τομέα! Πληρώνει ο λαός, αρπάζουν αυτοί!

Τα πανάκριβα εισιτήρια θα γίνουν ακόμα πιο ακριβά, όπως έγινε στη γειτονική Σάμο κι εμείς θα βλέπουμε τους προορισμούς που θα επιζητούμε κυρίως λόγω ανάγκης με το καλαμάκι!

Ως Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου καλούμε τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να μην αποδεχτούν τετελεσμένα. Να αγωνιστούν για έναν Ενιαίο Δημόσιο Φορέα αεροπορικών και ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, με φτηνά εισιτήρια, ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες 365 ημέρες το χρόνο.

Να αγωνιστούν να μην περάσουν τα σχέδια κυβέρνησης, ΕΕ και της συμμαχίας των αστικών κομμάτων ΝΔ και λοιπών, να τσακίσουν ακόμα περισσότερο τη ζωή μας.

Να αποτελέσει κριτήριο ψήφου στο Δήμο και Περιφέρεια η στάση των υποψηφίων αυτών των κομμάτων, που λαλίστατοι για άλλα, τηρούν σιγή ιχθύος, γιατί συμφωνούν με αυτές τις εξελίξεις και τις έχουν προσυμφωνήσει.

Κόκκινο γαρύφαλλο σε όλες τις κάλπες, ΚΚΕ στην Ευρωβουλή για να κάνουμε τη διαφορά."

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 25/05/2019 - 06:53

Έχει παγιωθεί πια με τη συχνότητα των εκλογικών αναμετρήσεων.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν δίνει μόνο τη δυνατότητα ισότιμης προβολής αλλά της γρήγορης και έγκυρης μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Αυτό θα γίνει άλλη μια φορά την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, όπου η καρδιά της ενημέρωσης αλλά και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στο νησί μας αλλά και στο Βόρειο Αιγαίο θα χτυπά στην ΑΛΗΘΕΙΑ.

Από το πρωί το ραδιόφωνο θα μεταδίδει τον εκλογικό παλμό και θα πραγματοποιούνται ρεπορτάζ στα εκλογικά τμήματα.

Το απόγευμα στις 6.00 τη σκυτάλη θα πάρει η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

Όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, με εκλεκτούς καλεσμένους και συνδέσεις με την Αθήνα αλλά και τα άλλα νησιά θα μεταδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα με τη μορφή καρτών -βλέπετε ένα δείγμα- και την υποστήριξη της Τruth Web Media . Την ίδια ώρα το πρόγραμμα θα μεταδίδεται ραδιοφωνικά αλλά και διαδικτυακά μέσω web tv στην ιστοσελίδα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στο internet.

Η μετάδοση θα ολοκληρωθεί όταν υπάρξουν τελικά αποτελέσματα ενώ τη σκυτάλη στο σημείο αυτό θα πάρει το τυπογραφικό μας επιτελείο ώστε η έντυπη ΑΛΗΘΕΙΑ να βρίσκεται στους συνδρομητές της και στα περίπτερα όσο νωρίτερα γίνεται το πρωί της Δευτέρας 27 Μαΐου 2019.