Χίος, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου

Με το "βλέμμα" στις εκλογές η επίσκεψη Καμίνη στη Χίο

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 06/12/2018 - 16:26

Να συσπειρώσει τα μέλη του ΚΙΝΑΛ στην Χίο, ενόψει των πολλαπλών εκλογικών διαδικασιών του 2019, επιχειρεί ο Δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, που επισκέφτηκε την Χίο.

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, με αφορμή την επίσκεψη του καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το ΚΙΝΑΛ θα διατηρήσει την υπεροχή που έχει στον χώρο της αυτοδιοίκησης, διευκρινίζοντας ότι μεγάλος αριθμός  στελεχών της Αυτοδιοίκησης προέρχεται από τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Καμίνης μίλησε για τις προκλήσεις της νέας εποχής στην Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι ο κάθε δήμαρχος πρέπει να είναι κυρίως ενωτικός ενώ αναφερόμενος στην υποψηφιότητα Τριαντάφυλλου μίλησε με κολακευτικά λόγια, συμπληρώνοντας πάντως ότι έχουν παρέλθει οι εποχές που ένας υποψήφιος έπαιρνε χρίσμα από ένα πολιτικό κόμμα.

Με καλά λόγια μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων και για τον Μανώλη Βουρνού, λέγοντας ότι είναι ένας  δήμαρχος που παλεύει, αναγνωρίζοντας ότι το προσφυγικό-μεταναστευτικό και η οικονομική κρίση δυσκόλεψαν αρκετά την τρέχουσα περίοδο.

Παράλληλα ο Γιώργος Καμίνης εξέφρασε την πολιτική του φιλοδοξία να κατέβει ως ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ωστόσο ότι η τελική απόφαση θα παρθεί από το κόμμα.

 

kalos_o_triantafyllos_alla_kalos_kai_o._voyrnoys

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 16/01/2019 - 15:30

Δύο ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Καρδάμυλα πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε γνωστό ότι ανεστάλη η απόφαση της διοίκησης για την παύση λειτουργίας του.

Το πόσο θα διαρκέσει η αναστολή, τι μεσολάβησε, καθώς και άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Συμπερασματικά εκείνο που επιβεβαιώνεται είναι η δύναμη της φωνής των Καρδαμυλιτών, που κατάφεραν κι αυτή τη φορά να αποτρέψουν μια αρνητική εξέλιξη για τον τόπο τους. Το ίδιο είχαν κάνει, βγαίνοντας στους δρόμους κι όταν επιχειρήθηκε η αποδυνάμωση του ΕΠΑΛ, το ίδιο έκαναν και τώρα κάνοντας κοινωνούς του αιτήματός τους τους τοπικούς φορείς κι όπως φαίνεται όλα αυτά, σε συνδυασμό με... την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, συνέβαλαν καθοριστικά για την ανατροπή μιας ειλημμένης απόφασης της Εθνικής Τράπεζας, που μην ξεχνάμε πανελλαδικά - όπως και άλλες τράπεζες- προχωρά στο κλείσιμο καταστημάτων της.

Ίσως μάλιστα η περίπτωση του καταστήματός της στα Καρδάμυλα, που θα συνεχίσει - άγνωστο για πόσο ακόμα τη λειτουργία του- να είναι η μοναδική για την οποία υπάρχει αλλαγή πλεύσης.