Χίος, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

Με το "βλέμμα" στις εκλογές η επίσκεψη Καμίνη στη Χίο

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 06/12/2018 - 16:26

Να συσπειρώσει τα μέλη του ΚΙΝΑΛ στην Χίο, ενόψει των πολλαπλών εκλογικών διαδικασιών του 2019, επιχειρεί ο Δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, που επισκέφτηκε την Χίο.

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, με αφορμή την επίσκεψη του καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το ΚΙΝΑΛ θα διατηρήσει την υπεροχή που έχει στον χώρο της αυτοδιοίκησης, διευκρινίζοντας ότι μεγάλος αριθμός  στελεχών της Αυτοδιοίκησης προέρχεται από τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Καμίνης μίλησε για τις προκλήσεις της νέας εποχής στην Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι ο κάθε δήμαρχος πρέπει να είναι κυρίως ενωτικός ενώ αναφερόμενος στην υποψηφιότητα Τριαντάφυλλου μίλησε με κολακευτικά λόγια, συμπληρώνοντας πάντως ότι έχουν παρέλθει οι εποχές που ένας υποψήφιος έπαιρνε χρίσμα από ένα πολιτικό κόμμα.

Με καλά λόγια μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων και για τον Μανώλη Βουρνού, λέγοντας ότι είναι ένας  δήμαρχος που παλεύει, αναγνωρίζοντας ότι το προσφυγικό-μεταναστευτικό και η οικονομική κρίση δυσκόλεψαν αρκετά την τρέχουσα περίοδο.

Παράλληλα ο Γιώργος Καμίνης εξέφρασε την πολιτική του φιλοδοξία να κατέβει ως ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ωστόσο ότι η τελική απόφαση θα παρθεί από το κόμμα.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 14/11/2019 - 21:16

Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν γάλα στους εγαζόμενους τους ειδικών κατηγοριών.

Συνήθως αυτό ίσχυε μόνο για τους μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ το επεκτείνει και στους μικρούς, σημειώνοντας σε σχετική ανάρτηση του.

"Ο Δήμος Οινουσσών διένειμε σήμερα στους εργαζομένους- για πρώτη φορά - το γάλα, που δικαιούνται, σύμφωνα με την κείμενη εργατική νομοθεσία.

Συγχαίρω τον Αντιδήμαρχο κ. Λάμπρο Σκούφη, που από την πρώτη ημέρα της δημοτικής μας αρχής επιμελήθηκε και διεκπεραίωσε την συγκεκριμένη υποχρέωσή μας προς τους συνεργάτες μας!

Η προμήθεια έγινε από τοπική επιχείρηση της Αιγνούσας!"

Δική μας συπλήρωση, προς την... κουφή Κυβέρνηση. Με ΦΠΑ 24%!!!