Ν. Λαμπρινούδης: Παραδίδει σκυτάλη στο Νομικό Πρόσωπο και ευχαριστεί...

Τετ, 20/11/2019 - 16:06

Η θητεία μου στο Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ και στο Ιωνικό Κολυμβητήριο ειδικότερα, έφθασε τυπικά και ουσιαστικά στο τέλος της. Ήταν μια θητεία πλήρης συναισθημάτων η οποία θα μείνει ανεξίτηλο μέρος της ζωής μου. Αυτά τα πέντε χρόνια συνέβησαν πολλά πράγματα, επιτεύχθηκαν δε, οι περισσότεροι από τους στόχους που ετέθησαν. Η δουλειά εδραιώνει την εμπιστοσύνη και με την εμπιστοσύνη επιτυγχάνεται η συνεργασία με αποτέλεσμα το κοινό συμφέρον και γι’ αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση μα ευχαριστήσω τους παρακάτω.

 

Ευχαριστώ το Δήμαρχο Μανώλη Βουρνού, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου, τον Παντελή Καμπούρη πρόεδρο του ΝΠΔΔΔΧ (οργανισμό του οποίου ανέλαβα το μεγάλο βάρος της ευθύνης εκτελώντας χρέη προέδρου μετά τη σπουδαία δουλειά του σ αυτόν) για την αποφασιστικότητα, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου υποστηρίζοντας τις επιλογές μιας ολόκληρης θητείας.

 

Ευχαριστώ την ΚΟΕ που έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη της καθιστώντας το Ιωνικό έδρα μεγάλων διοργανώσεων, καθώς επίσης όσους εμπιστεύθηκαν τους αθλητικούς μας χώρους για σπουδαίες και πρωτόγνωρες για το νησί διοργανώσεις (volley f4, maxibasketball, ping pong, κ.λπ.)

 

Ιδιαιτέρως επίσης θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό και όσους εργάστηκαν στο χώρο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου. Με την συνεργασία σας υλοποιήθηκαν οι περισσότερες επιλογές με τέτοιο τρόπο που να είναι προς το συμφέρον του χώρου και του δημότη. Με την εργασία σας και τη θέληση σας θέσατε την αναγκαιότητα της περαιτέρω αξιοποίησης του Ιωνικού. Δείξατε ότι πολλά πράγματα είναι εφικτά όταν υπάρχει συνεργασία, θέληση και σεβασμός στο δημότη και τη δημόσια περιουσία.

 

Με την ιδιότητα του προέδρου του ΝΠΔΔΔΧ ευχαριστώ τα μέλη του Δ..Σ. και όλους όσους συνεργάστηκαν για να κάνουν αυτόν το δημόσιο φορέα πιο αποτελεσματικό, ωφέλιμο για περισσότερους και χρήσιμο για όλους.

 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Διοικητικά Συμβούλια και το προσωπικό των ομάδων γιατί με τη συνεργασία σας έγιναν βήματα μπροστά, οι επιτυχίες σας ήταν χαρά μου και γι’ αυτό σας είμαι ευγνώμων, ή αγωνιστική διάθεση και οι επιτυχίες σας ήταν το κίνητρο και η κινητήρια δύναμη στις δυσκολίες.

 

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω την διεύθυνση του εργοστασίου της ΔΕΗ.

Η συνεργασία της είναι ανεκτίμητη για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

 

Ο χρόνος που διατέθηκε τα πέντε αυτά χρόνια είναι πάρα πολύς και τώρα είναι ανάγκη να αναπληρωθεί κατά το δυνατόν από εκεί που έλειψε δηλαδή από την οικογένεια μου που με στήριξε και το επάγγελμα μου.

Υπήρξαν άτομα που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και άλλα όχι. Όλα είναι μέσα στη ζωή, όμως από την πορεία αυτή αντιλαμβάνεται κανείς ότι το ζητούμενο και αυτό που αποκαλούμε αυτονόητο δεν είναι σχεδόν ποτέ δεδομένο όταν αυτό αναζητείται στην πράξη και όχι στα λόγια.

 

Η προηγούμενη δημοτική αρχή αφήνει -πέρα απ’ ότι έχει γίνει μέχρι τώρα- μια μεγάλη παρακαταθήκη στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, αφενός την εδραίωση του σαν χώρο σπουδαίων διοργανώσεων (πράγμα πολύ σημαντικό για τη Χίο) και αφετέρου χρηματοδοτημένα έργα περί τα 4,7 εκατομμύρια €.Είμαι περήφανος που συμμετείχα στη διαδικασία και θα είμαι ευτυχής να την δω να ολοκληρώνεται σαν πολίτης πλέον.

 

Εύχομαι καλή επιτυχία στην επόμενη διοίκηση σεβόμενος το μέγεθος του χώρου που υπηρέτησα, τους ανθρώπους που συνεργάστηκα, καθώς και τη μεγάλη σημασία που έχει αυτή η υποδομή για την κοινωνία και τον αθλητισμό της Χίου γενικότερα.

 

Με εκτίμηση

Νίκος Γ. Λαμπρινούδης

Σχετικά Άρθρα