Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Ν.Ε. Χίου ΣΥΡΙΖΑ: Με Θεανώ Φωτίου η επόμενη θεματική συζήτηση

Τρί, 07/07/2020 - 14:21

Αυτή τη φορά η πρώην αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου θα είναι καλεσμένη στην θεματική διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνει Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χίου, αύριο στις 6 μ.μ., με τίτλο:"Για να μην καταρρεύσει η κοινωνία, οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ".

Στην εκδήλωση, θα συμμετέχουν επίσης οι Παγχιακός Σύλλογος ΑΜΕΑ, Κέντρο Κοινότητας Χίου και Παράρτημα Ρομά, ενώ θα  συντονίσει η Υπεύθυνη τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, του κόμματος, Ευαγγελία Μανιτσούδη.

Η εκδήλωση, θα μεταδοθεί ζωντανά από το fb του ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ και από το youtube N.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 12/08/2020 - 07:54
φωτο αρχείου

Εδώ και μερικές μέρες εν μέσω σχεδόν εμπολέμου καταστάσεως, με την γείτονα και τις Ένοπλες δυνάμεις σε υψηλή επιφυλακή, βρίσκεται έξω από το λιμάνι μας πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου, προκειμένου να εκτελεστούν σε αυτό εργασίες καθαρισμού στα ύφαλα του.

Το πλοίο με στοιχεία TEMPEK με σημαία των νησιών Μάρσαλ της Καραϊβικής σύμφωνα με την χωρητικότητα του αυτή τη στιγμή έχει στις δεξαμενές του 211.000 κυβικά μέτρα υγροποιημένου αερίου.

Ανεξάρτητα από τα μέτρα ασφαλείας που παίρνονται στο πλοίο και της άδειας που δόθηκε από το Λιμεναρχείο και ανεξάρτητα αν τηρήθηκαν όλοι οι τύποι, η ουσία δεν αλλάζει.

Είναι η κατάλληλη στιγμή, να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη μια κινούμενη βόμβα ικανή να προκαλέσει έκρηξη μεγέθους Βηρυτού.

Την συνέχεια την έχουν οι αρχές και τα αρμόδια υπουργεία. Εμείς την έντονη ανησυχία μας την εκφράσαμε.