Οι... απόκριες συνεχίζονται

Όταν το Δημόσιο... γελοιοποιείται
Κυρ, 08/03/2020 - 18:10

Αν και οι απόκριες πέρασαν τα καραγκιοζιλίκια συνεχίζονται !

Ότι και να πει κανείς δεν θα έχει άδικο.... επί τόσους μήνες ασχολούνται όλα τα τοπικά ΜΜΕ και ενεργοί πολίτες, με δημοσιεύματα και ζωντανά από Ραδιοφώνου για την ιστορία του πάρκιν έναντι του Ελληνικού Κάστρου, πρώην κέντρο Κασαπάκη από το 1923, αργότερα πιτσαρία Λύκου, μετά το 1970 και τελευταία με την αφαίρεση της ράμπας, για να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα των καταστημάτων της γύρω περιοχής, αλλά και των περιπατητών για λόγους υγείας, που έκαναν εξάσκηση στην λεωφόρο Καρτάλη, ή Σταυρού Λιβανού, ή Ενώσεως, επειδή υπάρχει το πεζοδρόμιο και είναι ευθεία !

Σήμερα βλέπουμε δύο πινακίδες που αναγράφουν....... Απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων γιατί είναι χώρος Αιγιαλού.... Ελληνική Κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ σας.... καλά τα καταφέρατε αξιολάτρευτη και αξιαγάπητη κυρία του Δημοσίου....

Από την στιγμή όμως που λέτε ότι είναι Αιγιαλός... πρέπει να αποκατασταθεί το πάρκινγκ και και να γίνει παραλία προσβάσιμη στους πολίτες με αμμουδιά και όλες τις υποδομές που απαιτούνται !

Μπορεί να στερείται η περιοχή του πάρκιν τουλάχιστον να απολαύσουν οι θαμώνες της περιοχής και του Ξενοδοχείου την παραλία και να κάνουν το μπάνιο τους !

Βέβαια αυτά είναι αστεία πράγματα για τον δημόσιο τομέα, που δεν έχει πρόβλημα να γελιοοιποιείται.

 Χίος 8 Μαρτίου 2020 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικά Άρθρα