Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Οι πρώτοι σε σταυρούς στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου

Στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων
Τρί, 20/05/2014 - 09:44

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταμέτρησης των σταυρών υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, στα 150 από τα 150 τμήματα πρώτος σε σταυρούς είναι ο Μανώλης Κράκαρης από το συνδυασμό Γιακαλή – Γανιάρη, με 2.253 σταυρούς και ακολουθούν από το συνδυασμό Καλογήρου – Κάρμαντζη ο Γιάννης Ξενάκης και ο Γιάννης Μανάρας με 1.915 και 1.651 σταυρούς αντίστοιχα, ο Γιώργος Νομικός από το συνδυασμό Γιακαλή με 1.578, ο Παύλος Καλογεράκης και ο Παντελής Μπουγδάνος από το συνδυασμό Καλογήρου με 1.525 και 1522 σταυρούς αντίστοιχα, ο Ηλίας Κλεισσάς από το συνδυασμό Γιακαλή με 1.499, από τον ίδιο συνδυασμό οι Νικόλαος Λεοντάρας με 1.328, Νικόλαος Ξυλάς με 1305, Αλέξης Τσαρδάκας με 1.277, Δέσποινα Καλούπη με 1.256 και από το συνδυασμό Καλογήρου ο Κωνσταντίνος Βεργίνας με 1119 και ο Κώστας Παπαδόπουλος με 1107, ο Παναγιώτης Γιακούμας από το συνδυασμό Γιακαλή με 1060 και ο Μάρκος Ζαννίκος από το συνδυασμό Καλογήρου με 1020. Εκτός από τους 15 προαναφερόμενους πρώτους σε σταυρούς υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, από τις υπόλοιπες παρατάξεις πρώτοι στο συνδυασμό τους μέχρι στιγμής είναι ο Νίκος Ταναΐνης από το συνδυασμό Κυρίτση με 970, ο Γιάννης Ζωφός από το συνδυασμό Κόρακα με 630, ο Μάνος Ζαχαριάδης από το συνδυασμό Σπιλάνη με 249, η Φιλία Χαλάτση από τους Οικολόγους στο Βόρειο Αιγαίο με 211 και ο Βασίλης Παππάς από την Ανταρσία στο Αιγαίο με 114.


Δείτε στο συνημμένο αρχείο όλη την τελική κατάταξη των υποψηφίων.

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 07/12/2019 - 09:51

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, δήλωσε πως έπειτα από εντολή του πρωθυπουργού, οι συντάξεις Ιανουαρίου, θα καταβληθούν νωρίτερα από το προβλεπόμενο και συγκεκριμένα από τις 18 Δεκεμβρίου εν όψει των Χριστουγέννων.

Εν συνεχεία, σχετικά με το δώρο Χριστουγέννων για τους εργαζόμενους, ο υφυπουργός Εργασίας δήλωσε:

«Στις απαράδεκτες περιπτώσεις που βλέπουμε εργοδότες να ζητούν πίσω το δώρο από τους εργαζόμενούς τους έπειτα από την καταβολή του σε αυτούς, προτρέπουμε τους εργαζόμενους να κάνουν καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας. Υπάρχει τρόπος επιβεβαίωσης και εάν αυτό συμβαίνει, θα κινηθούμε και εμείς ποινικά.».

Εν συνεχεία ο κ. Μηταράκης αναφερόμενος στο επικουρικό σύστημα ασφάλισης, τόνισε πως αυτή τη στιγμή το υπάρχων σύστημα έχει πολύ χαμηλή απόδοση, ενώ με τη μετάβαση στη νέα κεφαλαιοποιητική επικουρική, αυτό θα αλλάξει. Εν συνεχεία, ερωτηθείς σχετικά με τη μετάβαση στο νέο κεφαλαιοποιητικό σύστημα επικουρικής, ο υφυπουργός Εργασίας ανέφερε:

«Η νέα επικουρική ξεκινάει από 01 Ιανουρίου 2021 για τους νέους ασφαλισμένους. Προχωράμε στην κεφαλαιοποίηση της επικουρικής, δίνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερες αποδόσεις στις επικουρικές συντάξεις σε σχέση με το ισχύον καθεστώς», ενώ συμπλήρωσε:

«Οι παλιοί συνταξιούχοι είναι απόλυτα διασφαλισμένοι όσον αφορά την καταβολή των συντάξεών τους και δεν θα υπάρξει καμία επίπτωση για αυτόν που σήμερα εργάζεται ή έιναι συνταξιούχους. Το δημόσιο ΕΤΕΑΕΠ θα στηρίξει αυτές τις παλιές συντάξεις.»

«Αναφορικά με τις καθυστερήσεις στις συντάξεις, έχουμε επιταχύνει το ρυθμό έκδοσης και το μεγάλο μας στοίχημα είναι η ΑΤΛΑΣ ψηφιακή σύνταξη, καθώς έχουμε στόχο από το καλοκαίρι του 2020 να εκδίδεται το 1/3 των συντάξεων ψηφιακά και από το 2021 το ποσοστό αυτό να φτάσει το 90%», κατέληξε ο υφυπουργός Εργασίας.